Пријави од Jul 14, 2011 до Jan 10, 2017 промени го временскиот опсег

Или одберете ваш временски опсег:

од: до: Прикажи
1-20 од 269 Пријави

Категории

Друго

zloupotreba na polozba-sopstvenik 0 непотврдено

13:00 Jan 10, 2017

pusten pa zemen regres,neisplateni nekolu plati na vraboteni ,mobbing ,poveke of 40 sata nedelno,edensloboden denvo dve nedeli ,prodavanje I... Повеќе информации » « Помалку информации

Велес

Неисплата на К15 0 непотврдено

22:47 Dec 30, 2016

Почитувани, сакам да ве информирам дека во претходната компанија во која бев вработен 2,5години Х-Х Дооел Скопје, не ми беше исплатен задолжителниот... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Категории

Друго

Secenje na drva bez odobrenie 1 непотврдено

11:41 Dec 07, 2016

Ve molam prijavete do shumskata policijata ida izvrsi uvid vo dvor na Х Х ul.1 s.Х vo Х kade se naodjaat dva traktora drva koi se doneseni... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Категории

Здравство

prijava za nregularnosti vo rabotenjeto vo privatna zdravstvena ustanova 1 непотврдено

13:09 Dec 06, 2016

sakam da prijavam vo PZU Х MEDIKA SKOPJE IMA NEREGULARNOSTI VO RABOTENJETO SO SAMITE PACIENTI IMA MANIPULACII OD STRANA NA ODGOVORNIOT DIREKTOR-DOKTOR... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Полиција

Paok sluzba Skoplje 0 непотврдено

10:21 Nov 17, 2016

Postovana gospoda Javljam se u vezi jednog nepravde, koji mi se desilo sinoc u gradskom parkingu u Skoplju ( preko puta ramstora). neznajuci... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Друго

Штета на сметка на купувач 1 непотврдено

03:30 Nov 07, 2016

Направена штета на моја познајничка од Струга. Таа купи греалка од Сетек подружницата во Х во за 4000 денари на плин и се покажа како нефункционална... Повеќе информации » « Помалку информации

Охрид

Категории

Даноци

Neplateni pridonesi 1 непотврдено

13:54 Oct 28, 2016

Neplaten nieden den od stazot na vrabotenite butik X X trejd Повеќе информации » « Помалку информации

Star dojran

Категории

Друго

Адвокат измамник 1 непотврдено

02:53 Oct 13, 2016

Адвокатот цело време ми наплатувал пари што не смеел да ми ги наплати. Добивме пресуда во 2012 година и бевме договорени на крај да земе 20%... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Царина

prijava na granicen premin 2 непотврдено

11:56 Jul 20, 2016

komandirot na granicniot premin i carinatavo X i site ostanati so godini , od kazinata dobivat jadenje za bespari na granicniot premin im go... Повеќе информации » « Помалку информации

Дојран

Категории

Друго

Мито за возачи испит 2 непотврдено

23:59 Jul 17, 2016

Dobar den, sakam da raskazam slucka od pred nekolku denovi. Polagav vozacki ispit pri sto mi bea pobarani 100 evra za da polozam. Se raboti... Повеќе информации » « Помалку информации

Велес

Нелегална градба 2 непотврдено

23:56 Jul 03, 2016

На улица Х зграда 11 влез 3 на поткровјето од зградата нелегално се градат станови без никаква дозвола ниту од станарите ниту од инспекторатот.... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Даноци

Rabota na crno 1 непотврдено

13:29 Jun 28, 2016

Rabota na crno(penzioneri),plakanje na raka za prekuvremeni rabotni casovi,plakanje na raka za licen dohod povisok od 10800 den(se sto e nad... Повеќе информации » « Помалку информации

Штип

Категории

Даноци

НЕИЗДАВАЊЕ ФИСКАЛНИ СМЕТКИ 4 непотврдено

13:36 Jun 14, 2016

пРИЈАВАТА СЕ ОДНЕСУВА НА ГОСТИЛНИЦА Х КОЈА СЕ НАОЃА НА УЛ„Х“ БР.Х, СПРОТИ Х. Во локалот за време на викендов имавме оставено капар за резревација... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Друго

Пасивен инспекторат за животна средина 0 непотврдено

03:31 Jun 14, 2016

Инспекторот за животна средина не се сака да реагира и дозволува да се уништува природата. Се работи за Х Река, лева притока на реката Х, во... Повеќе информации » « Помалку информации

Македонски брод

Neregularnosti vo obrazovanie 5 непотврдено

03:32 May 30, 2016

Me interesira kako da iskontaktirame, za da se sovetuvam okolu odredeni neregularnosti koi se pravat vo OU ХХ vo Х. Imeno na deca im predava... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Категории

Друго

Nepravilen dogovor za rabota 2 непотврдено

14:02 May 16, 2016

Vrabotena po osnov na prevzanje od Mak.Х vo Mak.Х so nesoodvetno obrazovanie i se dodeluva mesto i za povisoko obrazovanie odnosno so zavrsen... Повеќе информации » « Помалку информации

кочани

Категории

Друго

Nepravilen dogovor za rabota 1 непотврдено

13:25 May 15, 2016

Vrabotena po osnov na prevzanje od Mak.shumi vo Mak.posta so nesoodvetno obrazovanie i se dodeluva mesto i za povisoko obrazovanie odnosno so... Повеќе информации » « Помалку информации

Prilep

Складиште на цевки создава бучава 1 непотврдено

11:59 May 11, 2016

Веднаш до мојата куќа во Х е отворен склад за цевки и профили, поради што се создава страшна бучава која го нарушува мирот на моето семејство.... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Се продаваат проивзоди од магацинот на затворената продавница 1 непотврдено

14:34 May 03, 2016

Во продавницата на улица ХХ во Х во близина на берберницата “Х”не издаваат фискални сметки и продаваат производи од магацинот(кој се наоѓа веднаш... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Друго

Mobing kako rezultat na prijavuvanje na korupcija i zloupotreba na sluzbena dolznost 1 непотврдено

03:56 Apr 22, 2016

Prijaviv korupcija i zloupotreba na sluzbena polozba i ovlastuvanje Imase efekt A sega mi se vrsi silen mobing na rabota Klasicen, skolski Sakam... Повеќе информации » « Помалку информации

Охрид

1-20 од 269 Пријави
Вкупни инзвештаи Просечни дневни пријави % потврдено
269 0.13 17.84%