Пријави од Jul 14, 2011 до Jan 24, 2018 промени го временскиот опсег

Или одберете ваш временски опсег:

од: до: Прикажи
1-20 од 29 Пријави

Измама при продажба на станови 2 непотврдено

10:29 Jan 24, 2018

Купив државен стан. Прво ми кажаа дека ќе чини 525 евра од квадрат, но потоа склучивме договор за 800 евра од квадрат. После почна да паѓа таванот... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Продажба на мои недвижнини по пониска цена 1 непотврдено

03:33 Jan 13, 2018

Преку вонпарнична постапка наследив 1/3 идеален дел, но во постапка за физичка делба на имотот иницирана од мојот брат како наследник 2/3 идеален... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Izgradba na divogradba 0 непотврдено

12:29 Jun 23, 2017

Pocituvani.vo vreme traenje od 2015 do 2016god. Bevme svedoci vo izgradba na kuca,cija polovina od izgradenata kvadratura se prostira na opstinski... Повеќе информации » « Помалку информации

Кичево

Izgradba na objekt od lica bez firma 1 непотврдено

13:08 May 21, 2017

Objektot se naoga vo naselba X na ulica X X br X kade sto licata sto rabotat se bez soodvetna dokumentacija potocno bez firma i bez site soglsonsti... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Нелегална градба 2 непотврдено

23:56 Jul 03, 2016

На улица Х зграда 11 влез 3 на поткровјето од зградата нелегално се градат станови без никаква дозвола ниту од станарите ниту од инспекторатот.... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Криминалиите на Х од Х 1 непотврдено

10:21 Feb 05, 2016

јас сум син на починат работник од Х, Х, поднесов КП против блиски лица роднини на Х кои се вмешани во криминални ликвидации и стечај на повеќе... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Градење на објект пред објавување на јавен оглас 1 непотврдено

13:29 Dec 01, 2015

Државата планира на приватен инвеститор да му дозволи да го сруши објектот на Театар Х и на негово место да изгради нов објект од кој дел ќе... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

sklad vo ubrana zona ! Na javen parking XX 4 непотврдено

13:04 Nov 04, 2015

Vo XX na ulica XX karsi ekonomskoto sredno ucilishte XX Kaficot the koj nema ime ni reklama ! nisto ! Izgradi betoska platforma nad asvaltot... Повеќе информации » « Помалку информации

prilep

Катастарот во Х работи незаконски 1 непотврдено

22:50 Sep 16, 2015

Имам проблем со катастарот, кој не реагира во случај кога соседот навлегува да гради во имотот на мојот свекор каде што и јас живеам. Има корупција... Повеќе информации » « Помалку информации

Штип

divo gradba 1 непотврдено

05:46 Jul 17, 2015

saka da ve zamolav da prezemete merki i toa pothitno se gradi bez dokomentacija bez odobrenije i plus gi zagrozuvat svojte sosedi koj im ja... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Физичка делба со елаборат на црно 28 непотврдено

13:24 Dec 26, 2014

Во Битола на излезот од градот према XX,место Довлеџик,XX направен е договор за размена на недвижен имот,како и елаборат за физичка делба со... Повеќе информации » « Помалку информации

Битола Довлеџик

експроприација 7 потврдено

11:00 Sep 30, 2013

Како може една парцела од едно лице да се запише на други две, да се направи физичка делба и да се експропеира за дебел надомест. Повеќе информации » « Помалку информации

Гевгелија

zemajne pari za gradejne kuka 0 непотврдено

12:53 Aug 22, 2013

A10I9CTW/ vo suto orizari ХХ i ХХ vo ХХ nepravilno rabotat umesto da gi legalizira narodot so pravilnos na zakonot za gradejne kuka im zema... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Naplata vo Evro bez fiskalna i krienje pari KUMANOVO 0 непотврдено

01:28 Aug 21, 2013

A1NO356H/ Vo gradot Kumanovo vo restorant "ХХ" firma pod ime: ХХ. Ul:ХХ. Izvrsuva prekrshoci sprotivno od zakonite, so toa sto : *Naplatuvanje... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

divogradbi vo nas kaneo ohrid 1 непотврдено

13:18 Jul 16, 2013

A1ADSBMU/ divogradbite na ul.ХХ vo ohrid vo sopstvenost na ХХ i pokraj prijavite vo min za transport i vrski republickiot inspektorat za gradeznistvo... Повеќе информации » « Помалку информации

Охрид

Катастер 0 непотврдено

12:58 Apr 30, 2013

A1JFCUZK/ Од агенција за катастар на недвижности бев известен дека се упишани проемни во катастар за мојот предмет. Откако отидов да извади... Повеќе информации » « Помалку информации

Радовиш

Denacionalizacija 0 непотврдено

10:29 Nov 12, 2012

Pocituvani! A10J2ERY /A1ELIVVU Nie sme mnogu familii od Ohrid.Jas pisuvam vo imeto na site.Imeno,nie pred 6 godini go dobivme naseto zemjiste... Повеќе информации » « Помалку информации

Ohrid

Vodovod i elektricna instalacija na edno mesto!!!! Dali e zakonito? 1 потврдено

13:36 Sep 06, 2012

Се јавувам дека на стариот магистрален пат Тетово – Скопје во реонот на Желино се копа канал за водовод. Во истиот канал сакаат да стават и... Повеќе информации » « Помалку информации

Tetovo

problem so denacionalizacija 2 непотврдено

12:54 Jul 20, 2012

Od 2008 sme vo proces na denacionalizacija. Nekoj go ima zakoceno predmetot pa iako nemame spogodba, i vladenieto so Resenie ni e odzemeno,... Повеќе информации » « Помалку информации

Skopje

Даноци Центар 355 потврдено

13:54 Jun 19, 2012

Повеќе граѓани на Центар се чуствуваме обесправени бидејќи општината првин ни врати пари за незаконито наплатен данок на имот, а сега сака да... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

1-20 од 29 Пријави
Вкупни инзвештаи Просечни дневни пријави % потврдено
316 0.13 15.19%