Пријави од Jul 14, 2011 до May 27, 2017 промени го временскиот опсег

Или одберете ваш временски опсег:

од: до: Прикажи
1-20 од 90 Пријави

Категории

Друго

НЕЗАКОНСКО РАБОТЕЊЕ Х-Х 3 непотврдено

01:24 Feb 07, 2017

Работам во фирма во која почнав да работам пред 3 месеци и кога веб на разговор за работа бев информирана дека по 3 месеце пракса со договор... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Друго

Екскурзија на деца 1 непотврдено

17:17 Jan 31, 2017

Моето дете е деветто одделение во ООУ ХХ во Х. Сега треба да одат на екскурзија, ама ни бараат многу пари од школото. Човек од туристичката... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Neisplateni plati I pridonesi 1 непотврдено

01:31 Jan 28, 2017

Drustvoto XX - XX od gradot X ne im isplaka Na vrabotenite nitu plati nitu pridonesi, isto taka prikriva danok ne davaat fiskalni, nema voda... Повеќе информации » « Помалку информации

Prilep

Категории

Друго

Мито-полагање за возачка 1 непотврдено

15:04 Jan 25, 2017

Пријавувам корупција во комисијата за полагање за возачка во Х. Жена ми кога влезе во кола да полага и побараа 200 евра, ама не им даде и ја... Повеќе информации » « Помалку информации

Гостивар

Категории

Друго

Измама при сообраќајна незгода. 1 непотврдено

00:11 Jan 15, 2017

Измама при сообраќајна незгода. На хх.хх.хххх, во хх:хх часот, ми се случи сообраќајна незгода при која, лицето кое ја предизвика незгодата,... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Друго

zloupotreba na polozba-sopstvenik 1 непотврдено

13:00 Jan 10, 2017

Stanuva zbor za Doel Х market Х na ulica ХХ.sopstvenikot ne pusta plata na vrabotenite redovno vo rokot prepisan pozakon,godisniot regres ne... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Категории

Друго

Secenje na drva bez odobrenie 1 непотврдено

11:41 Dec 07, 2016

Ve molam prijavete do shumskata policijata ida izvrsi uvid vo dvor na Х Х ul.1 s.Х vo Х kade se naodjaat dva traktora drva koi se doneseni... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Категории

Друго

Штета на сметка на купувач 1 непотврдено

03:30 Nov 07, 2016

Направена штета на моја познајничка од Струга. Таа купи греалка од Сетек подружницата во Х во за 4000 денари на плин и се покажа како нефункционална... Повеќе информации » « Помалку информации

Охрид

Категории

Друго

Адвокат измамник 1 непотврдено

02:53 Oct 13, 2016

Адвокатот цело време ми наплатувал пари што не смеел да ми ги наплати. Добивме пресуда во 2012 година и бевме договорени на крај да земе 20%... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Друго

Мито за возачи испит 2 непотврдено

23:59 Jul 17, 2016

Dobar den, sakam da raskazam slucka od pred nekolku denovi. Polagav vozacki ispit pri sto mi bea pobarani 100 evra za da polozam. Se raboti... Повеќе информации » « Помалку информации

Велес

Категории

Друго

Пасивен инспекторат за животна средина 0 непотврдено

03:31 Jun 14, 2016

Инспекторот за животна средина не се сака да реагира и дозволува да се уништува природата. Се работи за Х Река, лева притока на реката Х, во... Повеќе информации » « Помалку информации

Македонски брод

Категории

Друго

Nepravilen dogovor za rabota 10 непотврдено

14:02 May 16, 2016

Vrabotena po osnov na prevzanje od Mak.Х vo Mak.Х so nesoodvetno obrazovanie i se dodeluva mesto i za povisoko obrazovanie odnosno so zavrsen... Повеќе информации » « Помалку информации

кочани

Категории

Друго

Nepravilen dogovor za rabota 1 непотврдено

13:25 May 15, 2016

Vrabotena po osnov na prevzanje od Mak.shumi vo Mak.posta so nesoodvetno obrazovanie i se dodeluva mesto i za povisoko obrazovanie odnosno so... Повеќе информации » « Помалку информации

Prilep

Категории

Друго

Mobing kako rezultat na prijavuvanje na korupcija i zloupotreba na sluzbena dolznost 2 непотврдено

03:56 Apr 22, 2016

Prijaviv korupcija i zloupotreba na sluzbena polozba i ovlastuvanje Imase efekt A sega mi se vrsi silen mobing na rabota Klasicen, skolski Sakam... Повеќе информации » « Помалку информации

Охрид

Со лажна диплома работи зема општинска плата 1 непотврдено

13:43 Apr 13, 2016

Го пријавувам ХХ кој вработен во Општина Х кој се претставуваше 20 години како градежен инжинер во секторот за урбанизам. Имено, пред 3 години... Повеќе информации » « Помалку информации

Велес

Категории

Друго

Семејно насилство 1 непотврдено

13:49 Apr 08, 2016

Јас сум вујко на лице со одземена деловна способност. Ми беше одземено старателството врз внуката, а сега дознав дека таа е жртва на семејно... Повеќе информации » « Помалку информации

Битола

FALSIFIKUVAN POTPIS ZA ZALOZENA KUKA OD NOTAR VO X 0 непотврдено

14:05 Jan 15, 2016

JAS SUM XX OD X. KUKATA MI E ZALOZENA SO FALSIFIKUVAN POTPIS. IMAM VESTACENJE OD VESTAK KOJ DOKAZUVA DEKA POTPISOT E FALSIFIKAT. PRIJAVIV VO... Повеќе информации » « Помалку информации

Гевгелија

Категории

Друго

mobing na rabotno mesto 1 непотврдено

13:06 Jan 11, 2016

sekoj den se vrsi pritisok vrz vrabotenite so zakani i pcovki.rabotnoto vreme e sekoj den 0d 06:00casot do 17:00casot bez sloboden den,i vo... Повеќе информации » « Помалку информации

велес

Категории

Друго

црни пари 1 непотврдено

01:39 Dec 06, 2015

Здраво би сакал да пријавам корупција во работењето на Рудник XX.Рудникот има месечен буџет од X мил.евра од тие пари раководниот тим на чело... Повеќе информации » « Помалку информации

bitola

Категории

Друго

Незаконско вршење на функција 1 непотврдено

13:24 Nov 10, 2015

ХХ, Претседателот на Регулаторна комисија за Х уште ја извршува функцијата иако ги исполнува условите за старосна пензија. Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

1-20 од 90 Пријави
Вкупни инзвештаи Просечни дневни пријави % потврдено
282 0.13 17.02%