Пријави од Jul 14, 2011 до May 27, 2017 промени го временскиот опсег

Или одберете ваш временски опсег:

од: до: Прикажи
41-60 од 282 Пријави

Категории

Банки

ХХ Краде пари од моја сметка 1 непотврдено

13:41 Feb 15, 2016

Од мојата сметка во банката без мое знаење се одлеваат пари кон сметки на други фирми со кои се раздолжуваат меѓу себе и кон банката. Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Нерегуларности при купување на земјиште 1 непотврдено

13:21 Feb 15, 2016

Има нерегуларности при купување на земјиште за градење на објект за потребите на Здружението на возачи - ХХ. Објектот е изграден на државно... Повеќе информации » « Помалку информации

Кавадарци

Криминалиите на Х од Х 1 непотврдено

10:21 Feb 05, 2016

јас сум син на починат работник од Х, Х, поднесов КП против блиски лица роднини на Х кои се вмешани во криминални ликвидации и стечај на повеќе... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Tezok sudski kriminal 1 непотврдено

13:43 Feb 01, 2016

Pocituvani se raboti za Strasen Kriminal vo Osnovniot Sud ХХ Korumpiranost Brojot neimse znae ve molam i vas za pomos dadeni se parite od... Повеќе информации » « Помалку информации

Штип

zloupotreba vo JP Komunalec od XX 1 непотврдено

16:10 Jan 29, 2016

Ve informiram za zloupotreba vo JP Komunalec od XX JP Komunalec ima napraveno povdredi na zakonot za javni nabavki i zakonot za sprecuvanje... Повеќе информации » « Помалку информации

kocani

FALSIFIKUVAN POTPIS ZA ZALOZENA KUKA OD NOTAR VO X 0 непотврдено

14:05 Jan 15, 2016

JAS SUM XX OD X. KUKATA MI E ZALOZENA SO FALSIFIKUVAN POTPIS. IMAM VESTACENJE OD VESTAK KOJ DOKAZUVA DEKA POTPISOT E FALSIFIKAT. PRIJAVIV VO... Повеќе информации » « Помалку информации

Гевгелија

Категории

Друго

mobing na rabotno mesto 1 непотврдено

13:06 Jan 11, 2016

sekoj den se vrsi pritisok vrz vrabotenite so zakani i pcovki.rabotnoto vreme e sekoj den 0d 06:00casot do 17:00casot bez sloboden den,i vo... Повеќе информации » « Помалку информации

велес

Категории

Судство

Нарушено владание над сопствена парцела 1 непотврдено

13:49 Jan 05, 2016

Јас сум адвокат на чиј клиент му е нарушено владението над својата парцела, кое подоцна е потврдено и со судски одлуки кои се резултат на корупција.... Повеќе информации » « Помалку информации

Струмица

Категории

Здравство

Фондот за здравство нефункционален 1 непотврдено

13:18 Dec 29, 2015

Мојот матичен лекар во здравствениот картон ми запишал дека сум се лекувала од рак, а тоа не е вистина. Пријавив во Фондот за здравствено, ама... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Даноци

Данок за земјиште 1 непотврдено

13:13 Dec 25, 2015

Платив данок за земјиштето на кое е изградена зградата во која купив стан, но соседот платил помалку од мене за стан со истата квадратура во... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Друго

црни пари 1 непотврдено

01:39 Dec 06, 2015

Здраво би сакал да пријавам корупција во работењето на Рудник XX.Рудникот има месечен буџет од X мил.евра од тие пари раководниот тим на чело... Повеќе информации » « Помалку информации

bitola

Категории

Даноци

Работа на црно 1 непотврдено

00:07 Dec 04, 2015

Лицето XX,од X,ул.X, а сега живее во X на непозната адреса,посредува за работа во странство (Германија и Словенија).Прави и Договори за посредување,уредно... Повеќе информации » « Помалку информации

Штип

Градење на објект пред објавување на јавен оглас 1 непотврдено

13:29 Dec 01, 2015

Државата планира на приватен инвеститор да му дозволи да го сруши објектот на Театар Х и на негово место да изгради нов објект од кој дел ќе... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Полиција

Одземен телефон на сила 1 непотврдено

08:51 Nov 14, 2015

Таткото ми во неделата патуваше со автобус на xX од Италија за Тетово. Кога стигнале на граничен премин X од страна на полициските службеници... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Direktorot na OU si vrabotuva clenovi od semejstvoto 1 потврдено

12:23 Nov 13, 2015

Eve Vi gi prakam podatocite za vrabotuvanata na direktorot na OOU XX.Direktorot e XX, direktor e od pred 5 godini,vtor mandat,od togas negovata... Повеќе информации » « Помалку информации

свети николе

Замена на старо со ново обвинение 1 непотврдено

11:49 Nov 13, 2015

Против мене и мој колега порано вработени во МВР се води постапка за кривично дело измама за кое се води долга судска постапка. Предметот уште... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Друго

Незаконско вршење на функција 1 непотврдено

13:24 Nov 10, 2015

ХХ, Претседателот на Регулаторна комисија за Х уште ја извршува функцијата иако ги исполнува условите за старосна пензија. Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Пекара Х во Х не издава фискални сметки 1 непотврдено

18:09 Nov 06, 2015

“Млечен ресторан ХХ” кој се наоѓа веднаш до општината во Х. Газдата не издава фискални сметки во периодот од 22 часот до 02 часот по полноќ.... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

sklad vo ubrana zona ! Na javen parking XX 3 непотврдено

13:04 Nov 04, 2015

Vo XX na ulica XX karsi ekonomskoto sredno ucilishte XX Kaficot the koj nema ime ni reklama ! nisto ! Izgradi betoska platforma nad asvaltot... Повеќе информации » « Помалку информации

prilep

Категории

Друго

Лажен посредник за работа 1 непотврдено

11:11 Nov 04, 2015

Лицето ХХ од Х - врши нелегално вработување и иселување во Германија.На лицата им зема по 1200 евра од плата, нема правен субјект и манипулира... Повеќе информации » « Помалку информации

Делчево

41-60 од 282 Пријави
Вкупни инзвештаи Просечни дневни пријави % потврдено
282 0.13 17.02%