Пријави од Jul 14, 2011 до Jan 24, 2018 промени го временскиот опсег

Или одберете ваш временски опсег:

од: до: Прикажи
101-120 од 316 Пријави

Категории

Здравство

Zabarska ordinacija raboti bez dozvola 3 потврдено

00:02 Sep 30, 2015

Bi sakala da prijavam zabarska ordinacija. Ordinacijata e na ul. ХХ, Х нa prv sprat vo stan na ХХ koja zivee vo istiot. Vo ordinacijata raboti... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Судство

Измама со акции 0 непотврдено

15:20 Sep 24, 2015

Pocitivani, Ve molime javete dali vo Vaseto rabotenje ste zainteresirani za Izmama na 101 Akcioner koi poseduvaat akcii od Х ad Х, koja se sluci... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Судство

Заем на туѓ грб 2 непотврдено

13:53 Sep 24, 2015

Според пресудата треба да вратам заем од лихвар од 120000 евра, а сакаат и на ќерка ми да и ја земат куќата. Таа куќа никогаш не била во моја... Повеќе информации » « Помалку информации

Гостивар

Категории

Друго

Rabotno vreme,nokna smena 3 непотврдено

13:20 Sep 24, 2015

Vrabotenite vo fabrikata ХХ se primorani da rabota 7 dena nokna smena bez nitu Eden sloboden den.....Ucenuvani se deka ke bidat izbrkani od... Повеќе информации » « Помалку информации

Битола

Катастарот во Х работи незаконски 1 непотврдено

22:50 Sep 16, 2015

Имам проблем со катастарот, кој не реагира во случај кога соседот навлегува да гради во имотот на мојот свекор каде што и јас живеам. Има корупција... Повеќе информации » « Помалку информации

Штип

Категории

Даноци

ZATEJUVANE NA SE VO GEVGELIJA 1 непотврдено

13:41 Sep 15, 2015

MARKRTOT KOJ SE NAREKUVA MARKET VO GEVGELIJA XX KOJ SE NAOGA NA BULEVAR RABOTI VEKE 15 GODINI PO SVOE NE IZDAVA FISKALNI SMETKI ROBA POLA... Повеќе информации » « Помалку информации

Гевгелија

Trgovskiot centar Global vo Strumica ostaven bez sanitarni jazli 1 непотврдено

13:06 Aug 15, 2015

vo Global postojat toaleti na koj eden lokalen moknik im se nagleda i gi zatvori pa taka cel eden trgovski centar e bez toaleti ne znam kade... Повеќе информации » « Помалку информации

Струмица

Trgovskiot centar X vo X ostaven bez sanitarni jazli 0 непотврдено

02:37 Aug 15, 2015

vo X postojat toaleti na koj eden lokalen moknik im se nagleda i gi zatvori pa taka cel eden trgovski centar e bez toaleti ne znam kade veke... Повеќе информации » « Помалку информации

Струмица

Незаконски одобренија се сеча на шума 1 непотврдено

21:03 Aug 14, 2015

Има голем криминал во ЈП Македонски шуми. Се издаваат одобренија за сеча кои не се соодветни на сликата на теренот. Се дава одобрение за сеча... Повеќе информации » « Помалку информации

Струга

Категории

Царина

пријавувам производи без декларација 0 потврдено

01:01 Aug 01, 2015

продажба на производи во продавница набавени преку интернет (пример од Али експрес) продажба на производи без декларација и потекло на истиот... Повеќе информации » « Помалку информации

Пробиштип

Бензинска пумпа Тетово 0 потврдено

13:26 Jul 26, 2015

benzinska компаниja од Тетово, ХХ koja se наоѓа na пат ХХ има непријавени работници, исто така продава бензин деривати без проверка. исто така,... Повеќе информации » « Помалку информации

Тетово

Категории

Друго

неиздавање фискална сметка 3 непотврдено

02:30 Jul 20, 2015

Сакам да пријавам неиздавање фискална сметка на граничен премин X од страна на шпедиција X.Имено ние сме туристичка агенција која има арнажмани... Повеќе информации » « Помалку информации

Gevgelija

divo gradba 1 непотврдено

05:46 Jul 17, 2015

saka da ve zamolav da prezemete merki i toa pothitno se gradi bez dokomentacija bez odobrenije i plus gi zagrozuvat svojte sosedi koj im ja... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Долга постапка за денационализација 1 непотврдено

15:23 Jul 08, 2015

Поднесов барање за денационализација во 2003 година и уште не е решено. Дали може да поднесам жалба до судот во Стразбур? Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Друго

Фалсикифакт во катастар 2 непотврдено

11:19 Jul 03, 2015

Катастарот во Х работи катастрофално. Кога правеле авионски премер направиле и промени во мојот имот затоа што соседите навлегле кај мене. Катастарот... Повеќе информации » « Помалку информации

Гевгелија

Категории

Даноци

Prodazba na alkohol sekojdnevno so godini posle 7/9h 0 непотврдено

01:07 Jul 01, 2015

Sekoj den posle 9 chasot kjerkja mi kupuva pienje vo tobako ХХ na ХХ vo Kisela voda i toa trae so godini a nadleznite nishto ne prevzemaat vreme... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Друго

Регистрација на мотор 2 непотврдено

10:23 Jun 26, 2015

Незадоволен сум од АМСМ-АМД-X. На ден 24.06 го регистрирав моторот на 6 месеци, а они го регистрирале на цела година. Сега скоро ме известија... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Nezakonsko prodavanje na alkohol 1 непотврдено

11:14 Jun 18, 2015

prprodavnicata X vo izbiste prodava alkohol vo svojot podrum posle dozvolenoto vreme a za toa ne izdava fiskalna. a voedno se pravat mnogu vikotnici... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Друго

Проблеми со извршител 1 непотврдено

01:05 Jun 16, 2015

vaka ne znam kade da se obrata pa eve ovde se nadevam ke naidam na pozitiven odgovor i pomos od vas ili vo kraen slucajk da me poduciyte i prepratite... Повеќе информации » « Помалку информации

Велес

maltretirajne 3 непотврдено

01:44 Jun 15, 2015

sakam da prijavam nekolku godisno maltretirajne na vrabotenite vo X X (pekara X)vo ohrid na ul.X X nemame nikogas slobodni denovi a morame da... Повеќе информации » « Помалку информации

Охрид

101-120 од 316 Пријави
Вкупни инзвештаи Просечни дневни пријави % потврдено
316 0.13 15.19%