Пријави од Jul 14, 2011 до Jan 24, 2018 промени го временскиот опсег

Или одберете ваш временски опсег:

од: до: Прикажи
1-20 од 72 Пријави

[AND] Kafic rabotki kako diskoteka 0 непотврдено

17:15 Dec 24, 2017

Kaficot x na bul. xx vo Centar raboti nelegalno i pustaat preglasna muzika do ranite utrinski casovi bez dozvola za toa. Isto taka prodavaat... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Manipulacija so otpad 2 непотврдено

11:58 Dec 06, 2017

Dobar den ima eden od gradot X se vika X i zivee vo selo X ima otpad ima mnogu delaveri napraveno kon drzavata so zelezni otpad i so firmite.... Повеќе информации » « Помалку информации

Гостивар

prijava za neizdavanje na fiskalna smetka 1 непотврдено

13:37 Dec 03, 2017

bev vo gradot X na prosetka sedev vo eden lokal se vika X X X X, jaevme pievme, na kraj i ja pobaravme smetkata i dobivme livce so ime na objektot,... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Neizdavanje fiskalna smetka i raboten nalog 1 непотврдено

11:33 Nov 15, 2017

Avtomotoservis X od XX uporno poprava vozilo veke 4 pati po edna nedela i ne priznava nikakva garancija za izvrsenata rabota.Do sega se dadeni... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Нелегална обложувалница 1 непотврдено

16:24 Nov 13, 2017

Објект со име “ХХ“ во с.Х работи како обложувалница за време на викендите и во деновите кога има спортски натпревари, а при тоа не е регистриран... Повеќе информации » « Помалку информации

Охрид

РЕКЕТ 4 непотврдено

12:46 May 27, 2017

ИНСПЕКТОРКА ОД ГРАДОТ ГИ РЕКЕТИРА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ФИРМИ НИЗ ГРАДОТ, ЗА ДА ИМА КОРИСТ ФИРМАТА КАДЕ Е ВРАБОТЕНА НЕЈЗИНАТА ЌЕРКА Повеќе информации » « Помалку информации

Виница

Neisplateni plati I pridonesi 3 непотврдено

01:31 Jan 28, 2017

Drustvoto XX - XX od gradot X ne im isplaka Na vrabotenite nitu plati nitu pridonesi, isto taka prikriva danok ne davaat fiskalni, nema voda... Повеќе информации » « Помалку информации

Prilep

Неисплата на К15 1 непотврдено

22:47 Dec 30, 2016

Почитувани, сакам да ве информирам дека во претходната компанија во која бев вработен 2,5години Х-Х Дооел Скопје, не ми беше исплатен задолжителниот... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Нелегална градба 2 непотврдено

23:56 Jul 03, 2016

На улица Х зграда 11 влез 3 на поткровјето од зградата нелегално се градат станови без никаква дозвола ниту од станарите ниту од инспекторатот.... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Складиште на цевки создава бучава 1 непотврдено

11:59 May 11, 2016

Веднаш до мојата куќа во Х е отворен склад за цевки и профили, поради што се создава страшна бучава која го нарушува мирот на моето семејство.... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Се продаваат проивзоди од магацинот на затворената продавница 1 непотврдено

14:34 May 03, 2016

Во продавницата на улица ХХ во Х во близина на берберницата “Х”не издаваат фискални сметки и продаваат производи од магацинот(кој се наоѓа веднаш... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Проблеми со градежен инспекторат 1 непотврдено

13:59 Apr 19, 2016

Во 2005 година купив стан во Х, но тој има бројни недостатоци, утврдени и со наод од вешто лице. Градежната компанија која ми го продаде станот... Повеќе информации » « Помалку информации

Охрид

Со лажна диплома работи зема општинска плата 1 непотврдено

13:43 Apr 13, 2016

Го пријавувам ХХ кој вработен во Општина Х кој се претставуваше 20 години како градежен инжинер во секторот за урбанизам. Имено, пред 3 години... Повеќе информации » « Помалку информации

Велес

Комунален инспекторат во Х е глуво и слепо кон пријавите на граѓаните 1 непотврдено

18:15 Apr 01, 2016

Против лицето ХХ со живеалиште на ул.Х јас и моите комшии имаме поднесувано повеке пријави.Но за жал до ден денеска ништо не е превземено.Проблемот... Повеќе информации » « Помалку информации

Прилеп

Нерегуларности при купување на земјиште 1 непотврдено

13:21 Feb 15, 2016

Има нерегуларности при купување на земјиште за градење на објект за потребите на Здружението на возачи - ХХ. Објектот е изграден на државно... Повеќе информации » « Помалку информации

Кавадарци

Градење на објект пред објавување на јавен оглас 1 непотврдено

13:29 Dec 01, 2015

Државата планира на приватен инвеститор да му дозволи да го сруши објектот на Театар Х и на негово место да изгради нов објект од кој дел ќе... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Пекара Х во Х не издава фискални сметки 1 непотврдено

18:09 Nov 06, 2015

“Млечен ресторан ХХ” кој се наоѓа веднаш до општината во Х. Газдата не издава фискални сметки во периодот од 22 часот до 02 часот по полноќ.... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

sklad vo ubrana zona ! Na javen parking XX 4 непотврдено

13:04 Nov 04, 2015

Vo XX na ulica XX karsi ekonomskoto sredno ucilishte XX Kaficot the koj nema ime ni reklama ! nisto ! Izgradi betoska platforma nad asvaltot... Повеќе информации » « Помалку информации

prilep

Работа на црно 2 непотврдено

13:41 Nov 03, 2015

Лицето ХХ од Делчево, посредува работа во странство ( Германија ) нема фирма , не плаќа данок кон државата ( имаме информација дека и манипулира... Повеќе информации » « Помалку информации

Делчево

не добив плата 1 непотврдено

13:47 Oct 04, 2015

Почитувани, инженер сум по шумарство,во периодот од 10.12.2014 до 31.01.2015 год бев вработен во Друштво за земјоделство, градежништво, промет... Повеќе информации » « Помалку информации

skopje

1-20 од 72 Пријави
Вкупни инзвештаи Просечни дневни пријави % потврдено
316 0.13 15.19%