Пријави од Jul 14, 2011 до May 27, 2017 промени го временскиот опсег

Или одберете ваш временски опсег:

од: до: Прикажи
21-40 од 282 Пријави

Категории

Друго

Адвокат измамник 1 непотврдено

02:53 Oct 13, 2016

Адвокатот цело време ми наплатувал пари што не смеел да ми ги наплати. Добивме пресуда во 2012 година и бевме договорени на крај да земе 20%... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Царина

prijava na granicen premin 2 непотврдено

11:56 Jul 20, 2016

komandirot na granicniot premin i carinatavo X i site ostanati so godini , od kazinata dobivat jadenje za bespari na granicniot premin im go... Повеќе информации » « Помалку информации

Дојран

Категории

Друго

Мито за возачи испит 2 непотврдено

23:59 Jul 17, 2016

Dobar den, sakam da raskazam slucka od pred nekolku denovi. Polagav vozacki ispit pri sto mi bea pobarani 100 evra za da polozam. Se raboti... Повеќе информации » « Помалку информации

Велес

Нелегална градба 2 непотврдено

23:56 Jul 03, 2016

На улица Х зграда 11 влез 3 на поткровјето од зградата нелегално се градат станови без никаква дозвола ниту од станарите ниту од инспекторатот.... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Даноци

Rabota na crno 3 непотврдено

13:29 Jun 28, 2016

Rabota na crno(penzioneri),plakanje na raka za prekuvremeni rabotni casovi,plakanje na raka za licen dohod povisok od 10800 den(se sto e nad... Повеќе информации » « Помалку информации

Штип

Категории

Даноци

НЕИЗДАВАЊЕ ФИСКАЛНИ СМЕТКИ 5 непотврдено

13:36 Jun 14, 2016

пРИЈАВАТА СЕ ОДНЕСУВА НА ГОСТИЛНИЦА Х КОЈА СЕ НАОЃА НА УЛ„Х“ БР.Х, СПРОТИ Х. Во локалот за време на викендов имавме оставено капар за резревација... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Друго

Пасивен инспекторат за животна средина 0 непотврдено

03:31 Jun 14, 2016

Инспекторот за животна средина не се сака да реагира и дозволува да се уништува природата. Се работи за Х Река, лева притока на реката Х, во... Повеќе информации » « Помалку информации

Македонски брод

Neregularnosti vo obrazovanie 6 непотврдено

03:32 May 30, 2016

Me interesira kako da iskontaktirame, za da se sovetuvam okolu odredeni neregularnosti koi se pravat vo OU ХХ vo Х. Imeno na deca im predava... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Категории

Друго

Nepravilen dogovor za rabota 10 непотврдено

14:02 May 16, 2016

Vrabotena po osnov na prevzanje od Mak.Х vo Mak.Х so nesoodvetno obrazovanie i se dodeluva mesto i za povisoko obrazovanie odnosno so zavrsen... Повеќе информации » « Помалку информации

кочани

Категории

Друго

Nepravilen dogovor za rabota 1 непотврдено

13:25 May 15, 2016

Vrabotena po osnov na prevzanje od Mak.shumi vo Mak.posta so nesoodvetno obrazovanie i se dodeluva mesto i za povisoko obrazovanie odnosno so... Повеќе информации » « Помалку информации

Prilep

Складиште на цевки создава бучава 1 непотврдено

11:59 May 11, 2016

Веднаш до мојата куќа во Х е отворен склад за цевки и профили, поради што се создава страшна бучава која го нарушува мирот на моето семејство.... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Се продаваат проивзоди од магацинот на затворената продавница 1 непотврдено

14:34 May 03, 2016

Во продавницата на улица ХХ во Х во близина на берберницата “Х”не издаваат фискални сметки и продаваат производи од магацинот(кој се наоѓа веднаш... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Друго

Mobing kako rezultat na prijavuvanje na korupcija i zloupotreba na sluzbena dolznost 2 непотврдено

03:56 Apr 22, 2016

Prijaviv korupcija i zloupotreba na sluzbena polozba i ovlastuvanje Imase efekt A sega mi se vrsi silen mobing na rabota Klasicen, skolski Sakam... Повеќе информации » « Помалку информации

Охрид

Проблеми со градежен инспекторат 1 непотврдено

13:59 Apr 19, 2016

Во 2005 година купив стан во Х, но тој има бројни недостатоци, утврдени и со наод од вешто лице. Градежната компанија која ми го продаде станот... Повеќе информации » « Помалку информации

Охрид

Со лажна диплома работи зема општинска плата 1 непотврдено

13:43 Apr 13, 2016

Го пријавувам ХХ кој вработен во Општина Х кој се претставуваше 20 години како градежен инжинер во секторот за урбанизам. Имено, пред 3 години... Повеќе информации » « Помалку информации

Велес

Категории

Избори

Гласање под присила 1 непотврдено

20:28 Apr 08, 2016

Значи ова веќе ја прелеа чашата. Бабачкото што не држи сите како стегнат копец година ипол сега не оди на избори. Значи тој ме присилува спроти... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Друго

Семејно насилство 1 непотврдено

13:49 Apr 08, 2016

Јас сум вујко на лице со одземена деловна способност. Ми беше одземено старателството врз внуката, а сега дознав дека таа е жртва на семејно... Повеќе информации » « Помалку информации

Битола

Категории

Судство

Корупција во судски процес 1 непотврдено

20:09 Apr 01, 2016

Би сакал да пријавам случај за можна корупција во судскиот процес што е организиран 2002 година од судиката Х Х Х во врска со предметот Х П.... Повеќе информации » « Помалку информации

Велес

Комунален инспекторат во Х е глуво и слепо кон пријавите на граѓаните 1 непотврдено

18:15 Apr 01, 2016

Против лицето ХХ со живеалиште на ул.Х јас и моите комшии имаме поднесувано повеке пријави.Но за жал до ден денеска ништо не е превземено.Проблемот... Повеќе информации » « Помалку информации

Прилеп

Категории

Здравство

Актуелност во здравството 1 непотврдено

19:18 Mar 31, 2016

Почитувани! Ви се обраќам Вам бидејќи навистина не знам кој би можел да даде релевантно мислење за актуелните случувања во здравството. Се работи... Повеќе информации » « Помалку информации

Ресен

21-40 од 282 Пријави
Вкупни инзвештаи Просечни дневни пријави % потврдено
282 0.13 17.02%