Пријави од Jul 14, 2011 до Jan 24, 2018 промени го временскиот опсег

Или одберете ваш временски опсег:

од: до: Прикажи
1-20 од 26 Пријави

Категории

Здравство

Доктор прави злоупотреба 1 непотврдено

13:50 Jan 16, 2018

Докторката на мој роднина во затвор му побара 2500Е за да му потпише лекување во болница, а имаме и наод и мислење на специјалисти дека е потребано... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Здравство

Krazba na struja 1 непотврдено

22:16 Nov 09, 2017

Vo firmata X na ul.X br. X ne se koristi industriska struja tuku se vlecat kabli od vnatre od kukata. Termo pecka, klima.... se e povrzano na... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Здравство

Неиздавање на фискална сметка 1 непотврдено

18:17 Jul 11, 2017

Пријавата се однесува на неиздавање на фискална сметка од страна на X за изработка на апарат за слушање на клиентот. Апаратчето му се расипало... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Пријава - злоупотреба на службена положба и овластување 1 непотврдено

13:41 Jun 14, 2017

Почитувани, Лицето ХХ од градот Х има сторено кривично дело со кое има извршено пречекорување на границите на своето службено овластување.... Повеќе информации » « Помалку информации

Битола

Neisplateni plati I pridonesi 3 непотврдено

01:31 Jan 28, 2017

Drustvoto XX - XX od gradot X ne im isplaka Na vrabotenite nitu plati nitu pridonesi, isto taka prikriva danok ne davaat fiskalni, nema voda... Повеќе информации » « Помалку информации

Prilep

Категории

Здравство

prijava za nregularnosti vo rabotenjeto vo privatna zdravstvena ustanova 1 непотврдено

13:09 Dec 06, 2016

sakam da prijavam vo PZU Х MEDIKA SKOPJE IMA NEREGULARNOSTI VO RABOTENJETO SO SAMITE PACIENTI IMA MANIPULACII OD STRANA NA ODGOVORNIOT DIREKTOR-DOKTOR... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Здравство

Актуелност во здравството 1 непотврдено

19:18 Mar 31, 2016

Почитувани! Ви се обраќам Вам бидејќи навистина не знам кој би можел да даде релевантно мислење за актуелните случувања во здравството. Се работи... Повеќе информации » « Помалку информации

Ресен

Категории

Здравство

Фондот за здравство нефункционален 1 непотврдено

13:18 Dec 29, 2015

Мојот матичен лекар во здравствениот картон ми запишал дека сум се лекувала од рак, а тоа не е вистина. Пријавив во Фондот за здравствено, ама... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Здравство

Ordinacija raboti bez nikakvi dozvoli 0 непотврдено

23:35 Sep 30, 2015

Bi sakala da prijavam edna zabarska ordinacija. Ordinacijata e na ul.ХХ, Skopje(kaj ХХ) vo stan na ХХ koja zivee vo istiot. Vo ordinacijata... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Здравство

Zabarska ordinacija raboti bez dozvola 3 потврдено

00:02 Sep 30, 2015

Bi sakala da prijavam zabarska ordinacija. Ordinacijata e na ul. ХХ, Х нa prv sprat vo stan na ХХ koja zivee vo istiot. Vo ordinacijata raboti... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Здравство

Измама 1 непотврдено

01:07 May 30, 2015

До: Надлежната институција Би сакал да посочам на илегална работа, лажно претставување и рекламирање од страна на извесен Др. ХХ кој седум... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Здравство

Анонимна X Медика 1 непотврдено

10:59 Feb 12, 2015

Др. XX му издава потврда за боледување на XX кој повеќе од една година живее и работи во германија а сеуште се води како вработен во X комбинат. Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

neizdavanje na fiskalni smetki 2 непотврдено

01:42 Nov 04, 2014

samo na eden do dvajca pacienti im izdava fiskalni smetki...a na drugite luge ni veli da ne kazuvame ke vi naplatam pomalku...dr-XX Повеќе информации » « Помалку информации

Прилеп

Категории

Здравство

zdravstvo 9 непотврдено

22:25 Oct 09, 2013

Zdravo,se raboti za konkursot vo ХХ za vrabotuvanje 14 medicinski sestri,prviot oglas od januar uredno se prijaviv i na boduvanjeto na testot... Повеќе информации » « Помалку информации

Кичево

Категории

Здравство

ФЗОМ 4 потврдено

10:45 Sep 30, 2013

Можеби не е корупција, но е голема неправда. ФЗОМ одбива да исплати регрес за вградени импланти иако трошокот 100% треба да биде на товар на... Повеќе информации » « Помалку информации

Гостивар

Категории

Здравство

парична помош за нега на друго лице 1 потврдено

09:33 Sep 30, 2013

Се соменевам дека не е случајно што второстепаната комисија за додевување на паричната помош за нега на друго лице не го прифати моето барање.... Повеќе информации » « Помалку информации

Неготино

kladilnica i kockarnica i play station 1 непотврдено

13:47 Sep 24, 2013

nelegalno rabotenje so poker aparati nema licenca ne osigurani pusenje vo javna prostori ja i red drugi raboti Повеќе информации » « Помалку информации

долно седларце

Агенцијата за администрација ме има послабо рангирано при конкурс за Советник Официјален ветеринар во П.Е!!! 47 потврдено

12:39 Mar 11, 2013

A11QNUJH / Комисија за селекција на државни службеници, при Агенција за администрација Во врска со јавниот оглас бр.XXXX објавен на XXX.2013... Повеќе информации » « Помалку информации

Берово

Категории

Здравство

Ordinacija XXXX vo Kapistec naplatuva inhalacii za deca 200 den 9 потврдено

01:44 Jan 08, 2013

A1XKSGSP / Sakam da prijavam deka ordinacija XXXX vo Kapistec gi naplatuva privatno inhalaciite na deca po 200 den edna inhalacija, iako rabotat... Повеќе информации » « Помалку информации

Skopje

Категории

Здравство

neizdavanje na fiskalna smetka i naplatuvanje za pap test 4 непотврдено

13:40 Sep 17, 2012

zdravo deneska so zenami bevme kaj nejziniot maticen ginekolog doktor GM da napravi pap test i mi pobaraa 1500 denari bez da mi dade fiskalna... Повеќе информации » « Помалку информации

Kriva Palanka

1-20 од 26 Пријави
Вкупни инзвештаи Просечни дневни пријави % потврдено
316 0.13 15.19%