Пријави од Jul 14, 2011 до May 27, 2017 промени го временскиот опсег

Или одберете ваш временски опсег:

од: до: Прикажи
1-20 од 40 Пријави

Neisplateni plati I pridonesi 1 непотврдено

01:31 Jan 28, 2017

Drustvoto XX - XX od gradot X ne im isplaka Na vrabotenite nitu plati nitu pridonesi, isto taka prikriva danok ne davaat fiskalni, nema voda... Повеќе информации » « Помалку информации

Prilep

Категории

Даноци

Fiskalna 1 непотврдено

13:24 Dec 30, 2016

Ne izdava nikogas fiskalна smetka se pusi vnatre se raboti za kafana ХХ Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Даноци

Neplateni pridonesi 1 непотврдено

13:54 Oct 28, 2016

Neplaten nieden den od stazot na vrabotenite butik X X trejd Повеќе информации » « Помалку информации

Star dojran

Категории

Даноци

Rabota na crno 3 непотврдено

13:29 Jun 28, 2016

Rabota na crno(penzioneri),plakanje na raka za prekuvremeni rabotni casovi,plakanje na raka za licen dohod povisok od 10800 den(se sto e nad... Повеќе информации » « Помалку информации

Штип

Категории

Даноци

НЕИЗДАВАЊЕ ФИСКАЛНИ СМЕТКИ 5 непотврдено

13:36 Jun 14, 2016

пРИЈАВАТА СЕ ОДНЕСУВА НА ГОСТИЛНИЦА Х КОЈА СЕ НАОЃА НА УЛ„Х“ БР.Х, СПРОТИ Х. Во локалот за време на викендов имавме оставено капар за резревација... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Се продаваат проивзоди од магацинот на затворената продавница 1 непотврдено

14:34 May 03, 2016

Во продавницата на улица ХХ во Х во близина на берберницата “Х”не издаваат фискални сметки и продаваат производи од магацинот(кој се наоѓа веднаш... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Криминалиите на Х од Х 1 непотврдено

10:21 Feb 05, 2016

јас сум син на починат работник од Х, Х, поднесов КП против блиски лица роднини на Х кои се вмешани во криминални ликвидации и стечај на повеќе... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Категории

Даноци

Данок за земјиште 1 непотврдено

13:13 Dec 25, 2015

Платив данок за земјиштето на кое е изградена зградата во која купив стан, но соседот платил помалку од мене за стан со истата квадратура во... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Даноци

Работа на црно 1 непотврдено

00:07 Dec 04, 2015

Лицето XX,од X,ул.X, а сега живее во X на непозната адреса,посредува за работа во странство (Германија и Словенија).Прави и Договори за посредување,уредно... Повеќе информации » « Помалку информации

Штип

sklad vo ubrana zona ! Na javen parking XX 3 непотврдено

13:04 Nov 04, 2015

Vo XX na ulica XX karsi ekonomskoto sredno ucilishte XX Kaficot the koj nema ime ni reklama ! nisto ! Izgradi betoska platforma nad asvaltot... Повеќе информации » « Помалку информации

prilep

Kriminalot na XX 0 непотврдено

13:33 Sep 30, 2015

Pocituvani ve zamoluvam da odvoite vreme i da gi razgledate barem Krivicnata Prijava so dvete Semi na Povrzanost kako vo kapitalot taka i vo... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Категории

Даноци

ZATEJUVANE NA SE VO GEVGELIJA 1 непотврдено

13:41 Sep 15, 2015

MARKRTOT KOJ SE NAREKUVA MARKET VO GEVGELIJA XX KOJ SE NAOGA NA BULEVAR RABOTI VEKE 15 GODINI PO SVOE NE IZDAVA FISKALNI SMETKI ROBA POLA... Повеќе информации » « Помалку информации

Гевгелија

Бензинска пумпа Тетово 0 потврдено

13:26 Jul 26, 2015

benzinska компаниja од Тетово, ХХ koja se наоѓа na пат ХХ има непријавени работници, исто така продава бензин деривати без проверка. исто така,... Повеќе информации » « Помалку информации

Тетово

Категории

Даноци

Prodazba na alkohol sekojdnevno so godini posle 7/9h 0 непотврдено

01:07 Jul 01, 2015

Sekoj den posle 9 chasot kjerkja mi kupuva pienje vo tobako ХХ na ХХ vo Kisela voda i toa trae so godini a nadleznite nishto ne prevzemaat vreme... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Nezakonsko prodavanje na alkohol 1 непотврдено

11:14 Jun 18, 2015

prprodavnicata X vo izbiste prodava alkohol vo svojot podrum posle dozvolenoto vreme a za toa ne izdava fiskalna. a voedno se pravat mnogu vikotnici... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Затајување данок 1 непотврдено

01:35 Apr 08, 2015

Јас бев вработен во АМXX и бев член на здружението, а сега сум пензионер. Имам докази дека директорот затајува данок, прави малверзации и криминал... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

neizdavanje na fiskalni smetki 2 непотврдено

01:42 Nov 04, 2014

samo na eden do dvajca pacienti im izdava fiskalni smetki...a na drugite luge ni veli da ne kazuvame ke vi naplatam pomalku...dr-XX Повеќе информации » « Помалку информации

Прилеп

fiskalni neregularnosti 11 непотврдено

10:29 Oct 21, 2014

zdr Vo Resen vo Lokalot XX vo gradot ne se izdavaat fiskalani smetki i se prijavuva minimalen promet.Plus obichno za vreme na vikendite petok... Повеќе информации » « Помалку информации

Ресен

Категории

Даноци

Таксист 0 непотврдено

13:25 Aug 26, 2014

Од Рекорд до Зоолошката градина на таксиметарот му покажуваше 63 ден, јас му дадов 100 ден, а тој ми кажа дека е 160 денара, а единицата не... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Нелегална работа на Фризерски салон во Велес 1 непотврдено

13:42 Aug 04, 2014

Лицето кое врши услуги не е пријавено, ниту е пријавена фирма, не се плакаат никакви даноци на државата. нема соодветен влез за во салон, не... Повеќе информации » « Помалку информации

Велес

1-20 од 40 Пријави
Вкупни инзвештаи Просечни дневни пријави % потврдено
282 0.13 17.02%