Поддршка

Ви благодариме што изразувате интерес за поддршка на проектот “Пријави Корупција”.

Поддршката која ја добиваме од Вас е од огромно значење за нас, што ни овозможува да ја оствариме нашата мисија – да се воспостави систем на добро владеење за ефикасна превенција за борба против корупцијата

Во моментов “Транспаренси Интернешнл-Македонија” прима донации само преку банкарска сметка.

Доколку сакате да донирате Ве молиме да ги користите следниве информации:

Транспаренси Интернешнл - Македонија
Ул. Наум Наумовски Борче бр. 58 П.Ф. 270
1000 Скопје, Република Македонија
тел/ факс: (02) 3217 000
e-mail: info@transparency.mk

Халк Банка
Ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бб
SWIFT: EXPCMK22

За донации во денари: 270-061667410193
За донации во Евра, УСД и друга странска валута:(IBAN) MK07270722000006670 

Ве молиме да ни ги испратите вашите детали за контакт кои ќе ни овозможат да знаеме за вашата донација.

Благодариме за вашата поддршка.