Пријави од Jul 14, 2011 до May 27, 2017 промени го временскиот опсег

Или одберете ваш временски опсег:

од: до: Прикажи
1-20 од 24 Пријави

Категории

Полиција

Paok sluzba Skoplje 0 непотврдено

10:21 Nov 17, 2016

Postovana gospoda Javljam se u vezi jednog nepravde, koji mi se desilo sinoc u gradskom parkingu u Skoplju ( preko puta ramstora). neznajuci... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Tezok sudski kriminal 1 непотврдено

13:43 Feb 01, 2016

Pocituvani se raboti za Strasen Kriminal vo Osnovniot Sud ХХ Korumpiranost Brojot neimse znae ve molam i vas za pomos dadeni se parite od... Повеќе информации » « Помалку информации

Штип

Категории

Полиција

Одземен телефон на сила 1 непотврдено

08:51 Nov 14, 2015

Таткото ми во неделата патуваше со автобус на xX од Италија за Тетово. Кога стигнале на граничен премин X од страна на полициските службеници... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Замена на старо со ново обвинение 1 непотврдено

11:49 Nov 13, 2015

Против мене и мој колега порано вработени во МВР се води постапка за кривично дело измама за кое се води долга судска постапка. Предметот уште... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Работа на црно 1 непотврдено

13:41 Nov 03, 2015

Лицето ХХ од Делчево, посредува работа во странство ( Германија ) нема фирма , не плаќа данок кон државата ( имаме информација дека и манипулира... Повеќе информации » « Помалку информации

Делчево

Незаконски одобренија се сеча на шума 1 непотврдено

21:03 Aug 14, 2015

Има голем криминал во ЈП Македонски шуми. Се издаваат одобренија за сеча кои не се соодветни на сликата на теренот. Се дава одобрение за сеча... Повеќе информации » « Помалку информации

Струга

ПУШЕЊЕ ВО ПРОСТОРИИ ВО ОПШТИНА ХХ ОДЕЛЕНИЕ КАТАСТАР НА НЕДВИЗНОСТИ 1 непотврдено

13:01 May 27, 2015

Во просториите на општина XX поточно во оделението за катастар на недвизности се пуши цигари за време на работа во канцеларија и во малото сопче... Повеќе информации » « Помалку информации

свети николе

сеча на дрва од мој двор 1 непотврдено

11:02 Apr 24, 2015

Пријавувам незаконска сеча на дрво на мојот имот Повеќе информации » « Помалку информации

Ресен

Нарушен углед 0 непотврдено

19:24 Feb 20, 2015

Јас сум жртва на голема неправда и понижување. Во 2009 година ми беше изречена затворска казна во траење од 7 месеци од страна на Основниот... Повеќе информации » « Помалку информации

Неготино

Korrupcija so 50€ da li emozno i ova vo moja tatkovina?!!!!! 1 непотврдено

12:25 Sep 28, 2013

Gi molam od vladata da postavat kameri sekade i da obrnat vnimanie na narodot i od makedonija i od stranskite gragani zosto od carinata NN ne... Повеќе информации » « Помалку информации

tabanovce

Категории

Полиција

MVR-Kumanovo 6 непотврдено

13:08 Sep 12, 2013

Postaveni nezakonski prepreki na asfaltirana ulica vo s.Cerkeze vo blizina na ucilisteto. Iako se raboti za soodvetno prijaven slucaj vo MVR,... Повеќе информации » « Помалку информации

куманово

Категории

Полиција

traffice police 0 непотврдено

13:41 Aug 04, 2013

Demir Kapija A1VBKZWF/ Didnt know I can report this up until now. 5 of May upon our return from Greece, was stopped on Sunday 5am right after... Повеќе информации » « Помалку информации

Демир Капија

Категории

Полиција

Полицајци 1 непотврдено

13:10 Jul 16, 2013

A10PCEDR/ Вработени во ХХ полиција го информираат долзникот физичко лице да не биде во својот дом бидејки ке му дојде извршител , и така си... Повеќе информации » « Помалку информации

bogdanci

Категории

Полиција

Одземање на патни исправи 1 потврдено

16:22 Jun 28, 2013

A11XGWB9/ На влез во РМ ни беа одземени патните исправи затоа што сме биле депортирани. Ова го нема ни во устав ни во закон. На други ќе им... Повеќе информации » « Помалку информации

Делчево

Лажно обвинение 0 непотврдено

14:17 Apr 26, 2013

A19H4SDZ/ По каснување од отпуштено куче мојата сенилна мајката е лажно обвинета од страна на пријавувач кој ја земал ветеринарната книшка на... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Шумска Полиција 12 непотврдено

11:13 Nov 13, 2012

A10A71DZ / Vo Prilep sekoj den spediteri i dobitok nosat drva od20-50kubici od DERVEN nad vestackoto ezero Pa se slusaat muabeti deka sumskata... Повеќе информации » « Помалку информации

Prilep

kriminal vo prilep 2 непотврдено

13:32 Oct 30, 2012

A10KZHAT vo klup XXXX vo prilep se raboti so kriminal so prostotucija , i so droga no nikoj ne prezema merki zatoa so vo seta rabota se zamesani... Повеќе информации » « Помалку информации

Прилеп

Категории

Полиција

zaverka na lice rodeno vo starnstvo 0 непотврдено

13:36 Oct 12, 2012

A117NACB pred 1 mesec podnesov dokumenti vo svr Bitola za zapisuvanje vo maticna kniga na rodeni na deca rodeni vo stranstvo,cii roditeli se... Повеќе информации » « Помалку информации

Битола

Категории

Полиција

малтретирање од старна на полиција 3 непотврдено

13:59 Oct 06, 2012

A10HCXLG / пред година дена детектив приправник XXXX од село марино почна да раскажува по село дека сум педофил ако не и платам мито ме малтретираше... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

Категории

Полиција

Zatajuvawe-ne podnesuvawe krivi^na prijava po slu@ben pat, protiv storitel na vooruzen obid za grabez i mozna povreda na rabotno mesto, zalba .- 23 непотврдено

13:30 Sep 29, 2012

A10BSUVE / vo mesec Mart 2011 godina, bev napadnata na rabotno mesto vo kolonijal XXXX vo Aerodrom, bev napadnata od lice vooru@eno so pi{tol,... Повеќе информации » « Помалку информации

Skopje

1-20 од 24 Пријави
Вкупни инзвештаи Просечни дневни пријави % потврдено
282 0.13 17.02%