непотврдено

Доктор прави злоупотреба

13:50 Jan 16 2018 Скопје

Опис на случката
Докторката на мој роднина во затвор му побара 2500Е за да му потпише лекување во болница, а имаме и наод и мислење на специјалисти дека е потребано да се лекува во клиника со болничко лекување.
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Transparency International Macedonia (Jan 16 2018)
Почитувани, Ви благодариме на вашата пријава.Ние како невладина организација можеме да ве посоветуваме како да постапите понатаму со случајот кој го пријавувате. Ние би сакале да го известиме народниот правобранител за вашиот случај со цел вашиот роднина да добие заштита, но за тоа ќе ни требаат дополнителни информации. Со цел да воспоставиме контакт ве замолуваме да не контактирате на 3217-000. Со почит, Транспаренси Интернешнл – Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
10 + 7 =