непотврдено

Krazba na struja

22:16 Nov 9 2017 Скопје

Опис на случката
Vo firmata X na ul.X br. X ne se koristi industriska struja tuku se vlecat kabli od vnatre od kukata. Termo pecka, klima.... se e povrzano na domakinska struja
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Transparency International Macedonia (Nov 13 2017)
Почитувани, ви благодариме на пријавата. Со оглед на тоа што се работи за кражба на струја, ве известуваме дека истото можете да го пријавите во МВР во најблиската полициска станица поред вашето место на живеење или во ЕВН на телефонскиот број 0800 11 800. Со почит, Транспаренси Интернешнл – Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
15 + 10 =