непотврдено

prijava za nregularnosti vo rabotenjeto vo privatna zdravstvena ustanova

13:09 Dec 6 2016 Скопје

Опис на случката
sakam da prijavam vo PZU Х MEDIKA SKOPJE IMA NEREGULARNOSTI VO RABOTENJETO SO SAMITE PACIENTI IMA MANIPULACII OD STRANA NA ODGOVORNIOT DIREKTOR-DOKTOR NE SE IZDAVAAT FISKALNI SMETKI PO NIKOJA CENA A NA PACIENTITE IM SE NAPLAKAT USLUGI ISTO BEZ FISKALNA SMETKA SE ZEMA KRV A NA PACIENTITE NE IM SE IZDAVA FISKALNA SMETKA SO TOCNA SUMA NA PARI STO JA NAPLAKAAT IM SE NAPLAKA POVEKE OD KOLKU STO IM E ISKUCANO NA FISKALNATA ,ISTO IM SE NAPALKA I ZA DRUGI USLUGI MEGUTO NE IM SE IZDAVA FISKALNA SMETKA STO TREBA SAMA ORDINACIJA DA GI IZDAVA .NA PRIMER ZA EDNO LEKARSKO UVERENIE SE NAPLAKA A NE DOBIVAAT FISKALNA SMETKA KAKO I ZA DRUGI USLUGI STI GI NUDI SAMATA ORDINACIJA
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Administrator (Jan 11 2017)
Почитувани, Ви благодариме на пријавата. Ве известуваме дека за постапување по овие наводи е Управата за јавни приходи. Случајот треба да го пријавите кај нив, а тоа можете да го сторите на телефонскиот број 198 или на мејл info@ujp.gov.mk. Со почит, Транспаренси Интернешнел Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
16 + 8 =