Пријави од Jul 14, 2011 до Nov 15, 2017 промени го временскиот опсег

Или одберете ваш временски опсег:

од: до: Прикажи
261-280 од 295 Пријави

УЧИЛИШНА ЕКСКУРЗИЈА 1 потврдено

13:10 Mar 27, 2012

A1BNTRYN / Почитувани, Пред извесно време нашата агеција доби барање за понуда од страна на гимназијата Цар Самоил од Ресен во која беа наведени... Повеќе информации » « Помалку информации

Resen

Непријавен имот на градоначалникот на Општина Центар 12 потврдено

13:03 Mar 12, 2012

Дојдов до сознанија дека градоначалникот на Општина Центар Владимир Тодоровиќ и директорот на Агенцијата за планирање на простор Огнен Апостолски... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

direktor na sredno uciliste ja vraboti svojata sopruga vo isototo skolo kako biblitekarka a taa e so nestrucno obrazovanie 101 потврдено

01:40 Mar 12, 2012

direktor na sredno tehnicko uciliste Gorgi Naumov od Bitola, Georgi Taskovski ja vraboti svojata sopruga Daniela Taskovska vo isototo skolo... Повеќе информации » « Помалку информации

Bitola

Советник 16 потврдено

11:13 Mar 07, 2012

Советник, член на кабинетот на премиерот во Владата на РМ, лицето С.В. покрај редовната работа истовремено има и уште најмалку четири други... Повеќе информации » « Помалку информации

Skopje

DALI E OVA MOZNO 25 потврдено

13:19 Feb 20, 2012

kako mozi eden covek da bidi clen : 1. clen na upraven odbor vo javno pretprijatie 2. pretsedatel na prvostepena komisija za boleduvane vo fondot... Повеќе информации » « Помалку информации

Битола

Плаќање за улично осветлување 0 непотврдено

13:44 Feb 16, 2012

Деновиве сме сведоци на штедење на ел. енергија преку гасење на уличното осветлување. Се е тоа во ред но ме интересира дали во наредните сметки... Повеќе информации » « Помалку информации

Антон Попов (згради 6, 8 и 10)

БЕЗВЛАСТИЕ НА НЕДОПИРЛИВА ДИРЕКТОРКА ПРИЛЕП 1 потврдено

13:15 Feb 15, 2012

Во основното училиште од Прилеп директорката ХХ прави што сака и како сака.Го затвори едниот влез на училишната зграда и просторот го идаде... Повеќе информации » « Помалку информации

Prilep

KRIMINAL VO FONDOT ZA ZDRAVSTVO BITOLA 3 непотврдено

13:13 Feb 10, 2012

A1NSDUAW/ sakme da go prijavime slednoto: KAKO E MOZNO DIREKTOROT NA PODRACNATA EDINICA NA FONDOT ZA ZDRAVSTVO I.G.ISTOVREMENO DA BIDE I DIREKTOR... Повеќе информации » « Помалку информации

Bitola

Категории

Друго

Transparentnost vo postapka za izvrshuvanje 27 непотврдено

11:35 Jan 30, 2012

izvrshitelot ispratil veshtak da go proceni mojot imot, a ovoj bez da pobara i da vleze vo objektot (semejna kukja) napravil procenka na vrednosta... Повеќе информации » « Помалку информации

Ohrid

PRIJAVA 4 потврдено

13:23 Jan 19, 2012

A10NVFYW / Precekoruvanje na rabotno vreme i toa vo restoran \\\"BOLETUS\\\" vo VELES koj raboti od 23.00 casot do 05.00 casot i toa pet dena... Повеќе информации » « Помалку информации

Veles

naplata za profaktura 4 непотврдено

01:53 Jan 19, 2012

A1HQOU6J / dali e korupcija ili ne kazeti me zosto jas da platam iznos od 5.885,00 denari za carinska davackiI DANOK.. ZA PAKET PRATKA... Повеќе информации » « Помалку информации

Прилеп

Категории

Судство

Злоупотреба на службена должност 2 непотврдено

19:24 Jan 17, 2012

Судујата во Апелациониот суд во Гостивар ВВ ја злоупотребува својата должност и влијае во судскиот процес на неговата баба (мајка од неговата... Повеќе информации » « Помалку информации

Gostivar

сива зона 1 потврдено

13:49 Dec 07, 2011

Сакам да укажам на спрега помеѓу приватното здравство и инспекциските но и правосудните органи. Сметам дека околностите на кои укажувам осветлуваат... Повеќе информации » « Помалку информации

Ohrid

Злоуботреба на малолетни деца, трошење на државна вода, неплаќање данок, итн..... 22 непотврдено

13:49 Nov 29, 2011

На улицата Ферид Бајрам Бр:12а веќе подолги години работи на диво перална за коли и вулканизер за гуми! Во пералната работат малолетни деца... Повеќе информации » « Помалку информации

Skopje

Категории

Друго

krazba na el.energija 10 непотврдено

01:26 Nov 28, 2011

krazba na elekticna energija od strana na piceria T***, sproti glavna posta vo kumanovo.jas kako sovesna gragjanka ne mozam da ja podnesam nepravilnosta... Повеќе информации » « Помалку информации

Kumanovo

КОРУПЦИЈА СО ЛИЦЕНЦИ И ИНСПЕКЦИИ 1 непотврдено

13:24 Nov 25, 2011

СЕ ВОЗЕВ СО ПРЕВОЗНИКОТ Д*-** ПРЕВОЗ ОД КРУШЕВО СО АВТОБУС ИВЕКО СО РЕГИСТАРСКИ БРОЕВИ БТ-***-** , ВОЗАЧ БЕШЕ ЛИЦЕТО Т.Ј. ОД КРУШЕВО , ВО ВОЗИЛОТО... Повеќе информации » « Помалку информации

Прилеп

legalizacija na divi gradbi 74 непотврдено

13:26 Nov 21, 2011

Grupa na gragani ne interesira na koi nacin e legalizirana kukata na XY vo Stip vo elitna naselba so skapi placovi koja e zalepena skoro za... Повеќе информации » « Помалку информации

stip makedonija

Категории

Судство

КОРУМПИРАНО СУДСТВО 3 непотврдено

13:38 Nov 20, 2011

Со оваа пројава не би посочила име (сеуште но набргу ќе биде објавено)..имено доставувам информација за која веќе сите или барем мнозинството... Повеќе информации » « Помалку информации

Skopje

Категории

Здравство

korupcija na genikologija 18 непотврдено

14:29 Nov 10, 2011

Zdr,sakam da prijavam korupcija vo drzavna bolnica na genikologija,imeno ,jas sum trudnica vo posleden mesec od bremenost,I sakav da se porodam... Повеќе информации » « Помалку информации

Skopje

sudot i inspekcijata sorabotuvat i ne si ja vrsat rabotata 12 непотврдено

18:53 Nov 06, 2011

Imav sudejne so godijne so komsijata koj mi otvore prozorec vo mojot dvor na negovata kujka,negovata kujka lezi na samata grnaica mejgu nas.... Повеќе информации » « Помалку информации

Bitola

261-280 од 295 Пријави
Вкупни инзвештаи Просечни дневни пријави % потврдено
295 0.13 16.27%