Пријави од Jul 14, 2011 до Jan 24, 2018 промени го временскиот опсег

Или одберете ваш временски опсег:

од: до: Прикажи
1-20 од 21 Пријави

Korupcija vo gradinka 1 непотврдено

11:48 Jan 19, 2018

Nie sme dvajca roditeli od naselba x. Nasata kerka odi vo gradinkata "x", pokraj skoloto "x" vo naselba x. Kerkata ja nosime veke vtora godina,... Повеќе информации » « Помалку информации

Скопје

KORUPCIJA 1 непотврдено

11:31 Jan 01, 2018

Prijavu za korupcija vo uciliste vo x selo x. PRIJAVA ZA DIREKTORA x x ,CLANOVE SAVETA x,x,x,I LOKALNI SERIFI x,x SA SINOM. Nepostovanje zakona... Повеќе информации » « Помалку информации

Гостивар

Партиски вработувања 1 непотврдено

13:44 Nov 09, 2017

Пријавувам корупција во школото во х градот. Има партиски вработувања, примаат лице без потребно образование, а тие што треба да ги примаат... Повеќе информации » « Помалку информации

Кичево

Neregularnosti vo obrazovanie 7 непотврдено

03:32 May 30, 2016

Me interesira kako da iskontaktirame, za da se sovetuvam okolu odredeni neregularnosti koi se pravat vo OU ХХ vo Х. Imeno na deca im predava... Повеќе информации » « Помалку информации

Куманово

Direktorot na OU si vrabotuva clenovi od semejstvoto 1 потврдено

12:23 Nov 13, 2015

Eve Vi gi prakam podatocite za vrabotuvanata na direktorot na OOU XX.Direktorot e XX, direktor e od pred 5 godini,vtor mandat,od togas negovata... Повеќе информации » « Помалку информации

свети николе

финансиски криминал во синдикат во синдикалната организација во ОУ,, XX,,-XX 1 непотврдено

13:39 Mar 10, 2015

По побарани парични средства(безкаматен кредит)од моја страна,бев известена дека синдикатот нема пари и не можам да ги добијам.Решив да се информирам... Повеќе информации » « Помалку информации

ohrid

Училишна екскурзија 1 непотврдено

13:52 Apr 29, 2014

Во Училиштето Охрид, организирана е училишна екскурзија за учениците од трета година средно образование без да се почитува Законот за Јавни... Повеќе информации » « Помалку информации

Охрид

Mito i korupcija na FTU Ohrid 2 непотврдено

13:39 Sep 22, 2013

profesor po Hotelierstvo pri FTU Ohrid prof. ХХ od studentite baral da kupuvaat leksikoni od nego iako veke imaat so cel da polozat ispit Повеќе информации » « Помалку информации

Струга

повреда на правата од работен однос 2 непотврдено

16:26 Jun 28, 2013

A10BNZED/ Во средно приватно училиште во Тетово, има повреда на права од работен однос и никој не доаѓа да ја провери состојбата. Оваа илегала... Повеќе информации » « Помалку информации

Тетово

Судир на интереси 1 непотврдено

12:16 May 23, 2013

A10VFGAE /A1J6H3RJ Директорот на ХХ - ХХ од 01.09.2012 год. во училиштето го вработи својот ХХ на работно место наставник по ХХ за учениците... Повеќе информации » « Помалку информации

Карбинци

Неисплаќање на паричен надоместок 0 непотврдено

12:52 Apr 29, 2013

A10F5I9U/ Лично сум револтиран од неажурноста на вработените лица во Социјалното во Тетово како и од вработените лица во Македонска Пошта во... Повеќе информации » « Помалку информации

Тетово

Директор на училиште донел одлука против волја на родителите!! 14 непотврдено

10:11 Mar 13, 2013

A10ZAQH6 /A10VFGAE Во училиште XX во село Черкези на влезот на Куманово, директорот против волјата на родителите, овозможи дополнителен влез/излез... Повеќе информации » « Помалку информации

Kumanovo

zloupotreba na organiziran kriminal od strana na blagajnici "sekretari" na mnogu ou i su vo tetovsko.... 5 непотврдено

13:32 Dec 16, 2012

A10VFGAE/ A10DLUX0 so golema nedoverba i nesigurnost Vam vi pissuvam i ccisto sumnjam deka ke pokrenete nessto za da go sanirate ova pojava... Повеќе информации » « Помалку информации

Тетово

Беспатен интернет нема а други продаваат во студентски дом 2 непотврдено

13:43 Sep 15, 2012

Во студентскиот дом Кузман во Скопје нема пристап до бесплатниот интернет кој го обезбеди Владата на РМ но од друга страна постои „трговец“... Повеќе информации » « Помалку информации

Skopje

Без известување и чување на документи 3 непотврдено

13:57 Sep 14, 2012

A1LWSPHP / Имаше оглас во средното медицинско училиште во Битола. Се пријавив и ги доставив документите. Ме повикаа на тестирање. Оттогаш поминаа... Повеќе информации » « Помалку информации

Битола

Svoi dukani 1 непотврдено

01:29 Jul 22, 2012

A10VFGAE/A19JPNI5 Sekretarite vo drzavni i opstinski sredni i osnovni ucilista sredstvata za dobivanje duplikat svodetelstva,diplomi i drugi... Повеќе информации » « Помалку информации

Tetovo

УЧИЛИШНА ЕКСКУРЗИЈА 1 потврдено

13:10 Mar 27, 2012

A1BNTRYN / Почитувани, Пред извесно време нашата агеција доби барање за понуда од страна на гимназијата Цар Самоил од Ресен во која беа наведени... Повеќе информации » « Помалку информации

Resen

direktor na sredno uciliste ja vraboti svojata sopruga vo isototo skolo kako biblitekarka a taa e so nestrucno obrazovanie 104 потврдено

01:40 Mar 12, 2012

direktor na sredno tehnicko uciliste Gorgi Naumov od Bitola, Georgi Taskovski ja vraboti svojata sopruga Daniela Taskovska vo isototo skolo... Повеќе информации » « Помалку информации

Bitola

БЕЗВЛАСТИЕ НА НЕДОПИРЛИВА ДИРЕКТОРКА ПРИЛЕП 1 потврдено

13:15 Feb 15, 2012

Во основното училиште од Прилеп директорката ХХ прави што сака и како сака.Го затвори едниот влез на училишната зграда и просторот го идаде... Повеќе информации » « Помалку информации

Prilep

Корупција со организирање на екскурзии во основно училиште 8 потврдено

15:10 Oct 05, 2011

Родител сум на осмо одделенец во ОУ Св. Климент Охридски во Охрид. Директорот не свика на родителски состанок минатиот ден, и ни посочи дека... Повеќе информации » « Помалку информации

Ohrid

1-20 од 21 Пријави
Вкупни инзвештаи Просечни дневни пријави % потврдено
316 0.13 15.19%