Пријави од Jul 14, 2011 до Jan 10, 2017 промени го временскиот опсег

Или одберете ваш временски опсег:

од: до: Прикажи
241-260 од 269 Пријави

БЕЗВЛАСТИЕ НА НЕДОПИРЛИВА ДИРЕКТОРКА ПРИЛЕП 1 потврдено

13:15 Feb 15, 2012

Во основното училиште од Прилеп директорката ХХ прави што сака и како сака.Го затвори едниот влез на училишната зграда и просторот го идаде... Повеќе информации » « Помалку информации

Prilep

KRIMINAL VO FONDOT ZA ZDRAVSTVO BITOLA 3 непотврдено

13:13 Feb 10, 2012

A1NSDUAW/ sakme da go prijavime slednoto: KAKO E MOZNO DIREKTOROT NA PODRACNATA EDINICA NA FONDOT ZA ZDRAVSTVO I.G.ISTOVREMENO DA BIDE I DIREKTOR... Повеќе информации » « Помалку информации

Bitola

Категории

Друго

Transparentnost vo postapka za izvrshuvanje 27 непотврдено

11:35 Jan 30, 2012

izvrshitelot ispratil veshtak da go proceni mojot imot, a ovoj bez da pobara i da vleze vo objektot (semejna kukja) napravil procenka na vrednosta... Повеќе информации » « Помалку информации

Ohrid

PRIJAVA 4 потврдено

13:23 Jan 19, 2012

A10NVFYW / Precekoruvanje na rabotno vreme i toa vo restoran \\\"BOLETUS\\\" vo VELES koj raboti od 23.00 casot do 05.00 casot i toa pet dena... Повеќе информации » « Помалку информации

Veles

naplata za profaktura 3 непотврдено

01:53 Jan 19, 2012

A1HQOU6J / dali e korupcija ili ne kazeti me zosto jas da platam iznos od 5.885,00 denari za carinska davackiI DANOK.. ZA PAKET PRATKA... Повеќе информации » « Помалку информации

Прилеп

Категории

Судство

Злоупотреба на службена должност 2 непотврдено

19:24 Jan 17, 2012

Судујата во Апелациониот суд во Гостивар ВВ ја злоупотребува својата должност и влијае во судскиот процес на неговата баба (мајка од неговата... Повеќе информации » « Помалку информации

Gostivar

сива зона 1 потврдено

13:49 Dec 07, 2011

Сакам да укажам на спрега помеѓу приватното здравство и инспекциските но и правосудните органи. Сметам дека околностите на кои укажувам осветлуваат... Повеќе информации » « Помалку информации

Ohrid

Злоуботреба на малолетни деца, трошење на државна вода, неплаќање данок, итн..... 22 непотврдено

13:49 Nov 29, 2011

На улицата Ферид Бајрам Бр:12а веќе подолги години работи на диво перална за коли и вулканизер за гуми! Во пералната работат малолетни деца... Повеќе информации » « Помалку информации

Skopje

Категории

Друго

krazba na el.energija 3 непотврдено

01:26 Nov 28, 2011

krazba na elekticna energija od strana na piceria T***, sproti glavna posta vo kumanovo.jas kako sovesna gragjanka ne mozam da ja podnesam nepravilnosta... Повеќе информации » « Помалку информации

Kumanovo

КОРУПЦИЈА СО ЛИЦЕНЦИ И ИНСПЕКЦИИ 1 непотврдено

13:24 Nov 25, 2011

СЕ ВОЗЕВ СО ПРЕВОЗНИКОТ Д*-** ПРЕВОЗ ОД КРУШЕВО СО АВТОБУС ИВЕКО СО РЕГИСТАРСКИ БРОЕВИ БТ-***-** , ВОЗАЧ БЕШЕ ЛИЦЕТО Т.Ј. ОД КРУШЕВО , ВО ВОЗИЛОТО... Повеќе информации » « Помалку информации

Прилеп

legalizacija na divi gradbi 72 непотврдено

13:26 Nov 21, 2011

Grupa na gragani ne interesira na koi nacin e legalizirana kukata na XY vo Stip vo elitna naselba so skapi placovi koja e zalepena skoro za... Повеќе информации » « Помалку информации

stip makedonija

Категории

Судство

КОРУМПИРАНО СУДСТВО 2 непотврдено

13:38 Nov 20, 2011

Со оваа пројава не би посочила име (сеуште но набргу ќе биде објавено)..имено доставувам информација за која веќе сите или барем мнозинството... Повеќе информации » « Помалку информации

Skopje

Категории

Здравство

korupcija na genikologija 18 непотврдено

14:29 Nov 10, 2011

Zdr,sakam da prijavam korupcija vo drzavna bolnica na genikologija,imeno ,jas sum trudnica vo posleden mesec od bremenost,I sakav da se porodam... Повеќе информации » « Помалку информации

Skopje

sudot i inspekcijata sorabotuvat i ne si ja vrsat rabotata 12 непотврдено

18:53 Nov 06, 2011

Imav sudejne so godijne so komsijata koj mi otvore prozorec vo mojot dvor na negovata kujka,negovata kujka lezi na samata grnaica mejgu nas.... Повеќе информации » « Помалку информации

Bitola

Категории

Здравство

RK obrazec 0 потврдено

22:02 Nov 02, 2011

Za vadewe viza za pestoj vo stranstvo za studii se obrati mojot sin do fondot za zdravstvo. posle predavanjeto na dokumentite komisijata gi... Повеќе информации » « Помалку информации

Skopje

Категории

Судство

Не можам да извршам судска пресуда 1 потврдено

13:01 Nov 01, 2011

Ме оштети така што ми продаде парафин наместо восок. Поради тоа ми угинаа повеќе од 140 сандаци пчели. Се влечевме по судови и по повеќе години... Повеќе информации » « Помалку информации

Stojakovo

Категории

Судство

Оштета 1 непотврдено

19:17 Oct 06, 2011

Сметам дека сум оштетен од спора судска постапка која вклучува и не постапување на судиите. Во мојот предмет за уништување на темели на семејна... Повеќе информации » « Помалку информации

Skopje

Корупција со организирање на екскурзии во основно училиште 8 потврдено

15:10 Oct 05, 2011

Родител сум на осмо одделенец во ОУ Св. Климент Охридски во Охрид. Директорот не свика на родителски состанок минатиот ден, и ни посочи дека... Повеќе информации » « Помалку информации

Ohrid

korupcija na stomatoloskiot fakultet 5 непотврдено

15:44 Sep 21, 2011

ima studen na stomatoloski fakultet koj se vika NT.Osven prvata godina sto se upisal normalno od togas nisto ne e pravolno okolu nego.prodolzuval... Повеќе информации » « Помалку информации

Skopje

Категории

Судство

Izvrsiteli na zakonot 4 потврдено

12:38 Sep 07, 2011

Izvrsitel pri izvrsuvanjeto na mojata firma "Bitolska Surovina" prodade i presi koi se na druga firma, a jas gi imav pod naem. Za ova site znaea,... Повеќе информации » « Помалку информации

Bitola

241-260 од 269 Пријави
Вкупни инзвештаи Просечни дневни пријави % потврдено
269 0.13 17.84%