непотврдено

Нелегална видеопродукција

13:47 Oct 25 2017 Прилеп

Опис на случката
Таканаречената X продукција која моментално користи простории во X,еден спрат под поранесните простории на X X, изработува видеоспотови за дел од пејаците на црно, дури истите спотови успева да ги врти преку неговите емисии X, X и незнам уште која,на X и др. Истовремено на пејачите им зема по 2000 евра годишно како форсирање ,тие пари нигде не се заведени, ни еден негов видеозапис не е заведен или наплатен преку банка,се е кеш и зема околу 700 евра.
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
15 + 4 =

Дополнителни пријави

sklad vo ubrana zona ! Na javen parking XX

13:04 Nov 04, 2015

prilep, 0 Kms

Neisplateni plati I pridonesi

01:31 Jan 28, 2017

Prilep, 0 Kms

neizdavanje na fiskalni smetki

01:42 Nov 04, 2014

Прилеп, 0.02 Kms

КОРУПЦИЈА СО ЛИЦЕНЦИ И ИНСПЕКЦИИ

13:24 Nov 25, 2011

Прилеп, 0.72 Kms