непотврдено

Неиздавање на фискални сметки

10:32 Jan 21 2018 Тетово

Опис на случката
Здраво, каде можам да пријавам неиздавање на фискални сметки? Фала
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Transparency International Macedonia (Jan 24 2018)
Почитувани, Ве известуваме дека неиздавањето на фискални сметки можете да го пријавите во Управата за јавни приходи на телефонскиот број 198, кој е отворен за пријавување на незаконитости кои спаѓаат во надлежност на оваа институција. Со почит, ТИ-М
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
17 + 7 =

Дополнителни пријави

Бензинска пумпа Тетово

13:26 Jul 26, 2015

Тетово, 0 Kms

Криминална стечајна постапка

02:41 Mar 02, 2015

Тетово, 0 Kms

Zalba protiv gradonacalnik

13:40 Oct 28, 2017

Тетово, 0 Kms

Рекламен монопол

22:53 Aug 08, 2011

Тетово, 0.18 Kms

tetovo

13:16 Jun 22, 2012

Tetovo, 0.18 Kms