непотврдено

Нелегална обложувалница

16:24 Nov 13 2017 Охрид

Опис на случката
Објект со име “ХХ“ во с.Х работи како обложувалница за време на викендите и во деновите кога има спортски натпревари, а при тоа не е регистриран како обложувалница односно нема лиценца за таква дејност. Повеке пати пријавувавме во УЈП во градот Х, но десега не се преземени мерки од нивна страна, се сомнваме на врски и заштита од авторитетот.
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
12 + 7 =