непотврдено

Нелегална градба

23:56 Jul 3 2016 Скопје

Опис на случката
На улица Х зграда 11 влез 3 на поткровјето од зградата нелегално се градат станови без никаква дозвола ниту од станарите ниту од инспекторатот. Ве молам каде да се пријави.
Благодарам
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Administrator (Jul 6 2016)
Почитувани, Ви благодариме на пријавата. Ве известуваме дека согласно Законот за градење случаите како вашиот потребно е да се пријават кај градежниот инспектор на општината во која противправно се градат станови. Доколку се работи за ул.Х во Х, тогаш потребно е да го пријавите кај овластениот градежен инспектор на оваа општина. Со почит, Транспаренси Интернешнл-Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
10 + 8 =