непотврдено

Izgradba na objekt od lica bez firma

13:08 May 21 2017 Скопје

Опис на случката
Objektot se naoga vo naselba X na ulica X X br X kade sto licata sto rabotat se bez soodvetna dokumentacija potocno bez firma i bez site soglsonsti od zakonite za gradba od tie luge kako niv nie firmite koi plakame danok i rabotime po zakoni i propisi ne mozame da rabotime.Izveduvacot e X X a gazdata e X.pozdrav
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Transparency International Macedonia (May 22 2017)
Почитувани, Ви благодариме на вашата пријава.Во врска со истата потребни ни се дополнителни информации за видот на објектот за кој пријавувате како и информација за називот на изведувачот ( фирмата) на градежните работи. Со цел поефикасно постапување, ве замолуваме да не побарате на 3217-000. Со почит, Транспаренси Интернешнл-Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
20 + 5 =