непотврдено

Измама при продажба на станови

10:29 Jan 24 2018 Скопје

Опис на случката
Купив државен стан. Прво ми кажаа дека ќе чини 525 евра од квадрат, но потоа склучивме договор за 800 евра од квадрат. После почна да паѓа таванот и да прокиснува. Каде можам да се обратам.
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 1
Коментари
Transparency International Macedonia (Jan 24 2018)
Почитувани, Ве известуваме дека согласно природата на вашиот случај за истиот треба да започнете парнична постапка. Доколку ви треба помош околу тоа, испратете ни ја документацијата и пак ќе ве контактираме со конретен правен совет. Со почит, ТИ-М
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
19 + 8 =