непотврдено

малтретирање од старна на полиција

13:59 Oct 6 2012 Скопје

Опис на случката
A10HCXLG / пред година дена детектив приправник XXXX од село марино почна да раскажува по село дека сум педофил ако не и платам мито ме малтретираше девет месеци со изговор дека сум педофил јас и кажав дека немам пари а таа ми рече нека го продаде татко ти станот кога таа виде дека не плаќам ја прати поручник XXXXX исто така работи во оделот за специјални истражни мерки која дојде со десет колеги и пет некакви специјални камери и ме будат секоја ноќ и барат пари и ми влегуват ноќе во двор лупат на врата и викат плати или ќе го испразнам пиштолот во тебе мојте се плашат и ако ги прашате ќе речат дека ништо не знаат оти и се закануват до сега една десет пати од страна на XXXXX стари луѓе кој најверојатно во минатото имале проблеми со полиција инаку митото е побарано лично од мене не од моите родители
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Transparency International Macedonia (Dec 25 2012)
Почитувани, По поднесена претставка од наша страна до МВР, добивме одговор од посочентата институција.Одговорот можете да го погледнете следејќи го линкот http://www.scribd.com/doc/117928312/Document-No-0302-1146-A10BSUVE-doc
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
19 + 1 =