непотврдено

Семејно доделување на јавни грантови

08:45 Aug 29 2012 Skopje

Опис на случката
A1IUMJYG/A1THYFCO На 27 август 2012 објавена е информација за одобрени апликации за корисници на грантови од страна на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, Скопје.

Помеѓу другите, во информацијата се наведува дека одобрен е грант во износ од XXXX €, за проект на Здружение XXXX.

Овластено лице на ова здружение е XXXX.

Конфликтот на интереси се состои во тоа што неговата родена сестра XXXX, вработена е во Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, Скопје, на позиција XXXX.
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 1
Коментари
Transparency International Macedonia (Jan 11 2013)
Почитувани, Ве известуваме дека по наше барање за слободен пристап до информации од јавен карактер до Националната Агенција за европски образовни програми и мобилност, Скопје добивме одговор од истата институција. Одговорот може да го погледнете следејќи го линкот http://www.scribd.com/doc/119904795/Dokument-br-0302-1142-1156-A1IUMJYG-Baranje-i-Odgovor-Od-Nacionalna-Agencija-Za-Evropski-Programi
Рангирање на коментарот: UP DOWN
1
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
20 + 5 =