непотврдено

Се продаваат проивзоди од магацинот на затворената продавница

14:34 May 3 2016 Скопје

Опис на случката
Во продавницата на улица ХХ во Х во близина на берберницата “Х”не издаваат фискални сметки и продаваат производи од магацинот(кој се наоѓа веднаш до продавницата) иако продавницата е веќе затворена од УЈП.

*На продавницата стои натпис дека истата е преселена на друга локација.
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Administrator (May 3 2016)
Почитувани, Ви благодариме на вашата пријава. Со цел успешно да постапиме по неа потребни ни се дополнителни информации за продавницата како што е на пример точниот назив на истата како и бројот согласно дадената адреса. Ве замолуваме со цел доставување на дополнителните информации да не контактирате на 3217-000 или пак да возвратите на овој коментар. Напомена:Вашиот коментар не е видлив за јавноста. Со почит, Транспаренси Интернешнл Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
10 + 1 =