непотврдено

Neregularnosti vo obrazovanie

03:32 May 30 2016 Куманово

Опис на случката
Me interesira kako da iskontaktirame, za da se sovetuvam okolu odredeni
neregularnosti koi se pravat vo OU ХХ vo Х.
Imeno na deca im predava germanski, lice koe nema zavrseno visoko
obrazovanie-nema diplomirano, a i da diplomira spored zakonot za obrazovanie
nema pravo da predava, bidejki e nasoka-prevod, ne e nastavna, a voedno i od
Oktomvri 2015 zema plata kako da ima visoko obrazovanie
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Administrator (Jun 16 2016)
Почитувани, Ви благодариме на пријавата. Со цел да реагираме до надлежните институции по наводите во неа, потребно ни е да ги знаеме името и презимето на наставникот, датумот (или барем периодот) кога е примен на работа и кога е објавен огласот по кој е примен. Исто така би сакале да ве прашаме и за начинот на кој овие информации стигнале до вас. На овие прашања можете да ни одговорите на оваа мејл адреса, но уште подобро би било доколку ни се јавите на 02/ 32 17 000 за да разговараме за случајот. На телефон можете да не добиете секој работен ден од 9 до 17 часот. Со почит, Транспаренси Интернешнел Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
1
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
10 + 10 =

Дополнителни пријави

corruption on the Macedonian border with Serbia

11:29 Oct 16, 2015

Куманово, 0 Kms

Kriminalot na XX

13:33 Sep 30, 2015

Куманово, 0 Kms

Одземен телефон на сила

08:51 Nov 14, 2015

Куманово, 0 Kms

Криминалиите на Х од Х

10:21 Feb 05, 2016

Куманово, 0 Kms