непотврдено

Davanje usluga bez smetka

11:20 Nov 4 2017 Скопје

Опис на случката
Dojde covek za montaza koj rabotata odbi da ja zavrsi a sakase da naplati bez nikakva smetka. Ime X, telefosnki broj xxx/xxx-xxx zenata na gospodinot se zakani spomnuvase i moznost za krazba. Covekot e preporacan od strana na prodavacot na vratite x x dooel.
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Transparency International Macedonia (Nov 13 2017)
Почитувани, Случајот можете да го пријавите во Управата за Јавни приходи. Тоа можете да го сторите и по електронски пат http://www.ujp.gov.mk/mk/kontakt/centar, или со повикување на бесплатната телефонска линија 198. Управата за јавни приходи е надлежна институција за контрола и надзор на фискалното работење на субјектите. При тоа би било подобро доколку наведете подетални информации за името и дејноста на работникот кој одбил да ви издаде сметкопотврда за наплата на услугата. Благодариме на довербата Со почит, ТИ-Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
17 + 9 =