непотврдено

Екскурзија на деца

17:17 Jan 31 2017 Скопје

Опис на случката
Моето дете е деветто одделение во ООУ ХХ во Х. Сега треба да одат на екскурзија, ама ни бараат многу пари од школото. Човек од туристичката агенција ми кажа дека цената е многу висока, ама така било зашто голем човек стоел позади ова.
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Administrator (Feb 28 2017)
Почитувани, Ви благодариме на пријавата. Ние со Барање за пристап до информации од јавен карактер ќе се обратиме до училиштето, ќе ја провериме јавната набака, а потоа ќе ве контактираме со информациите кои ќе ги добиеме. Со почит, Транспаренси Интернешнл Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
12 + 5 =