непотврдено

Складиште на цевки создава бучава

11:59 May 11 2016 Скопје

Опис на случката
Веднаш до мојата куќа во Х е отворен склад за цевки и профили, поради што се создава страшна бучава која го нарушува мирот на моето семејство. Се обратив до општинскиот комунален инспекторат, од каде што извршиле надзор, но не при преместувањето на цевките, туку при нивното сечење. Сега соседот продолжува да прави огромна бучава со цевките, а инспекторатот не сака пак да постапи.
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Administrator (Jun 16 2016)
Почитувани, Ви благодариме на пријавата. Ве известуваме дека спорот со вашиот сосед можете да го решите со тужба со која ќе побарате тој да ја отстрани бучавата која досега до вашиот имот. Во меѓувреме ние ќе се обратиме до општинскиот комунален инспекторат со брање повторно да излезат на терен. Со почит, Транспаренси Интернешнел Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
12 + 8 =