непотврдено

Mobing kako rezultat na prijavuvanje na korupcija i zloupotreba na sluzbena dolznost

03:56 Apr 22 2016 Охрид

Опис на случката
Prijaviv korupcija i zloupotreba na sluzbena polozba i ovlastuvanje
Imase efekt
A sega mi se vrsi silen mobing na rabota
Klasicen, skolski
Sakam da gi tuzam, ama nemam sredstva za toa
I sega, sto da pravam?
Da ima nekoj sponzor da gi pokrie tie trosoci, pa od otstetata da si gi pokrie podocna
E idealna sorabotka i resenie
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Administrator (May 3 2016)
Почитуван г-не Х, Ви благодариме на пријавата. Ние би сакале со Вас да разговараме за вашиот проблем, со цел подобро да ни го образложите и евентуално да ве советуваме во врска со него. Затоа, заради полесна и поедноставна комуникација Ве молиме да ни се јавите на 02/ 32 17 000 и да разговараме. Без разлика дали водите постапки и пред други невладини организации или институции, ние сепак ви стоиме на располагање доколку ви е потребна некаква правна помош во врска со случајот. Со почит, ТИ-Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
19 + 9 =

Дополнителни пријави

Училишна екскурзија

13:52 Apr 29, 2014

Охрид, 0 Kms

maltretirajne

01:44 Jun 15, 2015

Охрид, 0 Kms

Штета на сметка на купувач

03:30 Nov 07, 2016

Охрид, 0 Kms