непотврдено

Нелегален домашен бизнис

01:11 Nov 5 2017 Гостивар

Опис на случката
Во градот Х на улица ХХ бр. Х од пинеделник до сабота од 9 до 13h се изведува нелегален бизнис со шиење на мало.
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Transparency International Macedonia (Nov 13 2017)
Почитуван/а Ве упатуваме случајот да го пријавите во Управата за Јавни приходи во х. Тоа можете да го сторите и по електронски пат http://www.ujp.gov.mk/mk/kontakt/centar, или со повикување на бесплатната телефонска линија 198. Управата за јавни приходи е надлежна институција за контрола и надзор на фискалното работење на субјектите. Со почит, Транспаренси Интернешнл Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
11 + 3 =

Дополнителни пријави

Заем на туѓ грб

13:53 Sep 24, 2015

Гостивар, 0 Kms

Мито-полагање за возачка

15:04 Jan 25, 2017

Гостивар, 0 Kms

Ефективност!

10:56 Sep 25, 2012

Гостивар, 0.29 Kms

neprijaveni rabotnici

11:23 Oct 18, 2012

Гостивар, 0.29 Kms

Nepravilno rabotenje na sportski kaldionici

13:04 Jan 29, 2013

Гостивар, 0.29 Kms