непотврдено

Мито-полагање за возачка

15:04 Jan 25 2017 Гостивар

Опис на случката
Пријавувам корупција во комисијата за полагање за возачка во Х. Жена ми кога влезе во кола да полага и побараа 200 евра, ама не им даде и ја соборија.
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Administrator (Feb 28 2017)
Почитувани, Ви благодариме на пријавата. Ве известуваме дека случајот треба да се пријави во МВР или ОЈО, кои потоа можат да спроведат истрага. Доколку се плашите да пријавите до нив, пријавувањето можете да го направите според Законот за заштита на укажувачите, според кој ви се гарантира анонимноста при пријавувањето. Таквото пријавување, покрај во МВР и ОЈО, можете да го направите и кај Народниот правобранител и Државната комисија за спречување на корупцијата. Ние ви стоиме на располагање за да ве водиме низ постапката со совети. Можете да не контактирате на info@transparency.mk или на телефон 02/ 32 17 000. Со почит, Транспаренси Интернешнл Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
17 + 8 =

Дополнителни пријави

Заем на туѓ грб

13:53 Sep 24, 2015

Гостивар, 0 Kms

Нелегален домашен бизнис

01:11 Nov 05, 2017

Гостивар, 0 Kms

Ефективност!

10:56 Sep 25, 2012

Гостивар, 0.29 Kms

neprijaveni rabotnici

11:23 Oct 18, 2012

Гостивар, 0.29 Kms

Nepravilno rabotenje na sportski kaldionici

13:04 Jan 29, 2013

Гостивар, 0.29 Kms