непотврдено

Kriminal vo AD X

11:17 May 22 2017 Скопје

Опис на случката
Se raboti za firmata AD X.
Vo xxxx god pokrenet e obvinitelen akt protiv clenovi na pozantoto semejstvo
X potocno za X X i negovata majka X, za kriminal
nad X.XXX.XXX EVRA, od strana na togasen obvinitel |XX, i
pokraj izvedeni i utvrdeni dokazi postapkata se uste trae.
Vo meguvreme od strana na X negoviot brat X, imaat falsifikuvanio
dokumenti vo xxxx god deka AD X na nivna firma dolzi
XX.XXX.XXX,XX den.
Istite tie sto finansiski go opustosija drustvoto,imaat po nekolku krivicni
prijavi na koi nikako da im dojde krajot, sega pokrenale predlig za stecaj
pred Osnoven sud X X X zaveden pod br. X br,XXX/XX kaj sudija
X X. Predmetot e zakazan za XX.XX.XXXX i se brza da se otvori
stecajna postapka za da se prikrie celiot kriminal.
Za stecaen upravnik e imenovana X X koja se javuva i vo stecajni
postapki na firmi na semejstvoto X a gi ima preku 7 preku koi odel
transferot na finaansiite i se zatvoreni.

Za se pogore istaknato postojat dokazi.

Dokolku ste vo moznost baram pod itno kontakt

Blagopdaram, pozdrav
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Transparency International Macedonia (Jun 14 2017)
Почитувани, Ве советуваме да не посетите во нашите простории на ул. Наум Наумовски Борче 58 ( Дебар Маало) секој работен ден од понеделник до петок ( од 9:00ч до 17:00ч). Со цел да ни овозможите подобар увид во случајот, потребно е да ја донесете целокупната документацијата што ја имате во врска со случајот кој го пријавувате. Исто така можете да не контактирате и на следниот телефонски број 3217-000. Ви благодариме на искажаната доверба. Со почит, ТИ-Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
richardpeterson (Sep 15 2017)
Пријавете се за брз и удобен заем за исплата на сметките и започнување на нов бизнис или рефинансирање на нивните проекти по поевтина каматна стапка од 2%. Дали денес контактирајте со нас преку: за повеќе информации со потребниот износ на кредитот, бидејќи нашата минимална понуда за заем е 5.000.00 за секој избор на износот на кредитот. Ние сме легитимен регистриран и заверен заемодавач. Можете да контактирате со нас денес преку е-пошта за брз одговор, ако сте заинтересирани да го добиете овој кредит, контактирајте не за повеќе информации за процесот на заемот, за процесот на тоа како ќе се пренесат кредитните услови и како ќе се префрли кредит ти. Ми треба итен одговор ако сте заинтересирани. email: richardpeterson706@gmail.com
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
11 + 5 =