непотврдено

Izmama od vraboteni vo opstina

10:34 Jan 4 2018 Велес

Опис на случката
Izvrsena e izmama od vraboteni vo opstinata x za da dobijat plan kako niv i odgovara nasata kuka ja proglasile drzavno ne ispravna
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Transparency International Macedonia (Jan 24 2018)
Почитувани, ви благодариме на пораката. Секако дека може да комуницираме писмено за вашиот случај. Сепак, за да можеме да ви дадеме правен совет би ве замолиле да поопширно да ни го опишете случајот. Би било многу корисно и да ни испратите документација за него. Откако ќе го разгледаме, ќе ве контактираме пак со нашето видување за случајот или со дополнителни прашања за негово разјаснување. Слободно контактирајте не повторно со повеќе детали. Со почит, ТИ-М
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
19 + 7 =

Дополнителни пријави

mobing na rabotno mesto

13:06 Jan 11, 2016

велес, 0 Kms

Проблеми со извршител

01:05 Jun 16, 2015

Велес, 0 Kms

Корупција во судски процес

20:09 Apr 01, 2016

Велес, 0 Kms

Мито за возачи испит

23:59 Jul 17, 2016

Велес, 0 Kms