непотврдено

Izmama na internet

16:22 Nov 13 2017 Куманово

Опис на случката
Zdravo,

Jas i sestra mi bevme izmameni od liceto XX koe ni vetuvase deka za cena od 1000 denari ke ni ovozmozi da rabotime od doma ama sega nemozeme da ja dobieme na telefon.
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
16 + 9 =

Дополнителни пријави

corruption on the Macedonian border with Serbia

11:29 Oct 16, 2015

Куманово, 0 Kms

Kriminalot na XX

13:33 Sep 30, 2015

Куманово, 0 Kms

Одземен телефон на сила

08:51 Nov 14, 2015

Куманово, 0 Kms

Криминалиите на Х од Х

10:21 Feb 05, 2016

Куманово, 0 Kms