непотврдено

РЕКЕТ

12:46 May 27 2017 Виница

Опис на случката
ИНСПЕКТОРКА ОД ГРАДОТ ГИ РЕКЕТИРА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ФИРМИ НИЗ ГРАДОТ, ЗА ДА ИМА КОРИСТ ФИРМАТА КАДЕ Е ВРАБОТЕНА НЕЈЗИНАТА ЌЕРКА
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Transparency International Macedonia (Jun 14 2017)
Почитуван г-дин X, ви благодариме на пријавата. Транспаренси Интернешнл – Македонија веќе доби две претходни пријави за овој случај и истиот го пријави во МВР – СВР X, за што се уште чекаме повратен одговор и во моментов не знаеме како тече постапката. Доколку имате повеќе информации во врска со случајот, било за евентуално постапување или непостапување на полицијата или за нешто друго, ве молиме да ни се јавите на 02/ 32 17 000 со цел да разговараме за тоа. Со почит, Транспаренси Интернешнл – Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
15 + 2 =

Дополнителни пријави

vrakanje na k15

13:29 Dec 22, 2014

Крива Паланка, 568.21 Kms

neizdavanje na fiskalna smetka i naplatuvanje za pap test

13:40 Sep 17, 2012

Kriva Palanka, 568.64 Kms

Работа на црно

13:41 Nov 03, 2015

Делчево, 571.89 Kms

Лажен посредник за работа

11:11 Nov 04, 2015

Делчево, 571.89 Kms

Проблеми

13:33 Jan 01, 2018

делчево, 571.89 Kms