непотврдено

Неисплата на К15

22:47 Dec 30 2016 Куманово

Опис на случката
Почитувани, сакам да ве информирам дека во претходната компанија во која бев вработен 2,5години Х-Х Дооел Скопје, не ми беше исплатен задолжителниот износ на К15, додека на останатите вработени им беше пуштено на сметка само половина износ од минималниот. Ве молам за ваша брза реакција, инаку во спротивно ке мора да се обратам на повисока инстанца.
Со почит
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 1
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
11 + 7 =

Дополнителни пријави

corruption on the Macedonian border with Serbia

11:29 Oct 16, 2015

Куманово, 0 Kms

Kriminalot na XX

13:33 Sep 30, 2015

Куманово, 0 Kms

Одземен телефон на сила

08:51 Nov 14, 2015

Куманово, 0 Kms

Криминалиите на Х од Х

10:21 Feb 05, 2016

Куманово, 0 Kms