непотврдено

Судска корупција

13:08 Feb 16 2017 Куманово

Опис на случката
Корупција во судот во градот Х. Водам спор против мојата свекрва која сака да ми го земе станот, а судот е на нејзина страна. За да не можам да поднесам ревизија вредноста на спорот ја ставија да биде 150000 денари, а станот вреди 25000 евра.
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Administrator (Feb 28 2017)
Почитувани, Ви благодариме на пријавата. За да можеме да ви дадеме правен совет во врска со правните лекови кои можат да се користат понатаму во постапката ве молиме да не контактирате на 02/ 32 17 000 или на info@transparency.mk, по што заедно ќе ја разгледаме вашата документација и ќе одлучиме за понатамошните чекори. Со почит, Транспаренси Интернешнл Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
18 + 3 =

Дополнителни пријави

corruption on the Macedonian border with Serbia

11:29 Oct 16, 2015

Куманово, 0 Kms

Kriminalot na XX

13:33 Sep 30, 2015

Куманово, 0 Kms

Одземен телефон на сила

08:51 Nov 14, 2015

Куманово, 0 Kms

Криминалиите на Х од Х

10:21 Feb 05, 2016

Куманово, 0 Kms