непотврдено

Nepravilen dogovor za rabota

14:02 May 16 2016 кочани

Опис на случката
Vrabotena po osnov na prevzanje od Mak.Х vo Mak.Х so nesoodvetno obrazovanie i se dodeluva mesto i za povisoko obrazovanie odnosno so zavrsen 6 ti stepen za medicinsku laborabt daden i e dogovor za rab.mesto sorabotnik za ekonomsko rabotenje i osiguruvanje koe po sistematizacija e so zavrsen 7 mi stepen ekonomski fakulter.
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Administrator (Jun 16 2016)
Почитувани, Ви благодариме на пријавата. Транспаренси Интернешнел Македонија ќе испрати Барања за пристап до информации од јавен карактер до Македонска Х и Македонски Х со цел да ја прибави документацијата поврзана со вработувањето, а истовремено ќе побара и од управниот инспекторат да ги испита наводите. Штом имаме некој конкретен одговор, ќе ве известиме за исходот од постапувањето. Со почит, Транспаренси Интернешнел Македонија
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
14 + 4 =

Дополнителни пријави

zloupotreba vo JP Komunalec od XX

16:10 Jan 29, 2016

kocani, 0 Kms

zatajuvanje danok

13:28 Apr 06, 2012

Кочани, 0.5 Kms

Заштита на работничко право

23:39 Sep 15, 2012

Kochani, 0.59 Kms

sovet

11:41 Feb 01, 2013

Kocani, 0.59 Kms