непотврдено

prijava na granicen premin

11:56 Jul 20 2016 Дојран

Опис на случката
komandirot na granicniot premin i carinatavo X i site ostanati so godini , od kazinata dobivat jadenje za bespari na granicniot premin im go dostavuvat poveke pati dnevno . isto taka gi prepustat odredeni lic od grcija da svercuvat riba za lokalnite kafani.
Линк за вести
Дополнителни Информации

Кредибилитет: UP DOWN 0
Коментари
Administrator (Jul 21 2016)
Почитувани, Ви благодариме на пријавата. Ве известуваме дека Транспаренси Интернешнел Македонија ќе постапи по неа, но ве молиме пред тоа да ни дадете повеќе информации во врска со пријавата, особено за шверцот на риба. За тоа најдобро би било да ни се јавите во работен ден од 9 до 17 часот на 02/ 32 17 000, или пак да ни пишете нешто повеќе на info@transparency.mk. Со почит, Transparency International - Macedonia
Рангирање на коментарот: UP DOWN
0
Оставете коментар
Име:
E-пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
14 + 1 =

Дополнителни пријави

Neplateni pridonesi

13:54 Oct 28, 2016

Star dojran, 4.62 Kms

Полицајци

13:10 Jul 16, 2013

bogdanci, 6.64 Kms

експроприација

11:00 Sep 30, 2013

Гевгелија, 11.44 Kms